Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη με την αδερφή της

«Πόλεμος» μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου δεν λέει να κοπάσει. Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ τους, φέρνοντας στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε, δεν επουλώθηκαν, όμως, ποτέ.

Το πρωί του Σαββάτου, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN για την κόντρα που έχει η μητέρα της με την Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Φυσικά και με ενόχλησε, γι’ αυτό και πήρα απόσταση από όλο αυτό. Το θέμα είναι να μη βγαίνει τίποτα στη δημοσιότητα, δεν υπάρχει λόγος. Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες, υπάρχει ένας δρόμος που δεν ξέρουμε πού τελειώνει». Η ενδοοικογενειακή κόντρα φαίνεται πως συνεχίζεται, με απρόβλεπτο τέλος.

«Πόλεμος» εξωδίκων

Τον Δεκέμβριο του 2018 εστάλη ένα εξώδικό από τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο την καλεί εντός δύο ημερών να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να την επιδείξει σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπίτι ήταν προς πώληση.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, έρχεται ένα άλλο εξώδικο από τη Μάρθα, το οποίο αναφέρει πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο. «Δε δώσατε ούτε ένα ευρώ σε χρέη που μας βαραίνουν… φρόντισε να μας προσδιορίσεις ποια θα είναι η συμμετοχή σου στα έξοδα του σπιτιού που τρέχουν», γράφει, μεταξύ άλλων.

Έρχεται ένα άλλο εξώδικο λίγους μήνες μετά, στο οποίο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει μία εκτενή αναφορά στη Μάρθα και της λέει: «Ο πατέρας μας, ο Αλέξανδρος, κάλυπτε για περισσότερα από 40 χρόνια κάθε σου ανάγκη, πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι ο πατέρας μας σου οφείλει έστω κι ένα ευρώ;». Η Μαρία Ελένη ζητά να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της Μάκης Σούλης και να διανείμει ανάμεσα στις δύο αδερφές, όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα.

Η σφοδρή του Λυκουρέζου απάντηση για την κόντρα ανάμεσα στις κόρες της Λάσκαρη

Στις αρχές Ιουνίου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και απάντησε στα λεγόμενα της εξαδέλφης των δύο κοριτσιών, η οποία μίλησε στην ίδια εκπομπή υποστηρίζοντας ότι η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου πήρε όλα τα πράγματα της μητέρας της μετά το θάνατό της Ζωής Λάσκαρη. Ανέφερε ακόμη ότι η συμπεριφορά τόσο του ποινικολόγου, όσο και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου απέναντι στη Μάρθα Κουτουμάνου έχει αλλάξει άρδην μετά το θάνατο της ηθοποιού.

Ο γνωστός δικηγόρος, που ήταν παντρεμένος 41 χρόνια με τη Ζωή Λάσκαρη, ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας:

«Είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτή την παρέμβαση, γιατί ελέχθησαν πράγματα που παραμορφώνουν την αλήθεια. Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν με τη δική μου παρουσία, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει, αντικείμενα, ρούχα, με απόλυτη συμφωνία…

Η κυρία που μίλησε στην εκπομπή σας είναι πράγματι συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη στα οικογενειακά μας θέματα. Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τις μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ, επί 40 χρόνια… Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στη Μαρία Ελένη, η οποία πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο – το οποίο τη διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και η Μάρθα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά».

Αναφορικά με το θέατρο είπε:

«Ελέχθησαν ψέματα. Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες που εκλάπησαν, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας… Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη. Η Ζωή είχε επιλέξει τη Μαρία Ελένη για το θέατρο. Η Μάρθα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση…» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λυκουρέζος.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο δικαστικός «πόλεμος»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη: “Κάθε βράδυ ανάβουμε τα φώτα στο καμαρίνι της μητέρας μου”

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου: Οι αδερφές στα… μαχαίρια και τα εξώδικα

Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Η ατίθαση κόρη της Ζωής Λάσκαρη-Η καλλιτεχνική πορεία, ο γάμος με τον Γκλέτσο και η σχέση με τον πρώην της Καλογρίδη!

Σχετικά άρθρα