ΕΦΚΑ: Αλλαγή στις ώρες που θα μπορεί να εξυπηρετηθεί το κοινό

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι σήμερα (24/10) Πέμπτη, από τις 13:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.

Αφορά στο κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες που εδρεύουν στην οδό Aγησιλάου 48 στην Αθήνα, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Ως εκ τούτου, οι ταμειακές υπηρεσίες θα ολοκληρώσουν νωρίτερα τις εργασίες που απαιτούνται και δεν θα εξυπηρετούν το κοινό από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 13:30 μ.μ., που είναι η προκαθορισμένη ώρα λήξης του ωραρίου συναλλαγής με το κοινό.

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής

Επίσης, αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) οι εισφορές Σεπτεμβρίου 2019 για τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του φορέα.

Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ενώ, την ίδια ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σας ενδιαφέρει: Ποιοι θα έχουν φθηνότερο ρεύμα από τη ΔΕΗ;

Το ΥΠΟΙΚ ξεκαθαρίζει – Έρχεται ο «πράσινος φόρος»;

Σας αφορά: Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις στους λογαριασμούς τους;

Σχετικά άρθρα