Η δήλωση του Μάρτιν Σκορσέζε για τις γυναίκες που θα συζητηθεί

Ο Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε ότι «δεν έχει πλέον χρόνο» για να γράψει ταινίες με γυναικείους χαρακτήρες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη νέα του ταινία «The Irishman» απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι το έργο του δεν είναι διαφορετικό από την άποψη του φύλου. «Αυτό δεν έχει ούτε ένα έγκυρο σημείο. Αυτό δεν ισχύει», ξεκαθάρισε ο σκηνοθέτης.

Θα ήθελε να γράψει περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες;

«Δεν μπορώ…», τόνισε και προσέθεσε: «Αυτό με πηγαίνει πίσω στο 1970. Αυτήν η ερώτηση γίνεται εδώ και τόσα χρόνια. Πρέπει να το κάνω; Αν η ιστορία δεν το απαιτεί τότε είναι σπατάλη χρόνου, για τον καθένα. Αν η ιστορία απαιτεί έναν γυναικείο χαρακτήρα, τότε γιατί όχι;».

Την ίδια άποψη είχε και η Έμα Τίλινγκερ Κόσκοφ, παραγωγός του «The Irishman», η οποία τόνισε ότι το φιλμ «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ», του 1974 είναι ένα παράδειγμα γυναικείας ταινίας του Σκορσέζε.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να γράψει περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες, ο Σκορσέζε είπε ότι «ξέρετε είμαι 76 χρόνων, δεν ξέρω τι θα συμβεί. Δεν ξέρω. Δεν έχω πλέον χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τομ Φορντ: Για πόσα εκατομμύρια πουλά την πολυτελή κατοικία του;

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο όμορφος ηθοποιός που… έδιωξαν από πλατό – Ο χωρισμός των γονιών του, η πολυτάραχη ερωτική ζωή του και οι σχέσεις με μοντέλα όπως η Ζιζέλ και η Ναόμι Κάμπελ

Μάρτιν Σκορτσέζε: στα 50 χρόνια της κινηματογραφικής του καριέρας έχει δημιουργήσει σπουδαίες ταινίες και έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς

Σχετικά άρθρα