Η εξομολόγηση της Σάρον Στόουν για το «Βασικό Ένστικτο», 27 χρόνια μετά

Η ηθοποιός Σάρον Στόουν θεωρεί ότι το κλασικό πλέον «Βασικό Ένστικτο» του 1992 αν και ήταν μια ενδιαφέρουσα ταινία για την εποχή της, δεν είναι σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσε να ξαναγυριστεί το 2019.

«Νομίζω ότι το Βασικό Ένστικτο έγινε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να γίνει, επειδή κατανόησε όλους τους φόβους και τις ανησυχίες και την εποχή της αλλαγής της δύναμης των γυναικών», τόνισε η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Allure.

Γιατί ξεχώρισε τόσο πολύ αυτή η ταινία;

«Αμφιβάλλω ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε μορφή του εντυπωσιασμού που είχε εκείνη την εποχή. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρχαν μόνο δύο τρόποι που μπορούσαμε να καθίσουμε σε μια καρέκλα: να σταυρώσουμε τα πόδια μας ή να διασταυρώσουμε τους αστραγάλους κάτω από την καρέκλα».

Η ταινία επικεντρώνεται στον ντετέκτιβ Νικ Κάραν, (Μάικλ Ντάγκλας), ο οποίος ερευνά τον βίαιο θάνατο ενός ροκ σταρ, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια συνουσίας με όργανο δολοφονίας έναν παγοθραύστη.

Κατά το χρονικό διάστημα των ερευνών, ο Κάραν εμπλέκεται ερωτικά με την κύρια ύποπτο της δολοφονίας, την Κάθριν Τραμέλ (Σάρον Στόουν), μια αινιγματική και διάσημη συγγραφέα, η οποία στο τελευταίο της βιβλίο είχε περιγράψει τη δολοφονία ενός ροκ σταρ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σάρον Στόουν: Η σέξι φωτογράφιση στα 61 της, εμπνευσμένη από το «Βασικό Ένστικτο»

Σάρον Στόουν: Θεά στα 60 της! – Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Σάρον Στόουν: Aποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που άλλαξε για πάντα τη ζωή της

Σχετικά άρθρα