Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και έζησε! Το βίντεο – ντοκουμέντο

Ως εκ θαύματος σώθηκε ο 45χρονος άνδρας που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (25/10) από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn, προσγειώθηκε στην τέντα ενός καταστήματος και σώθηκε από θαύμα. Διερχόμενοι τον είδαν να πέφτει.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε το άτομο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει ελαφρά τραύματα.

Τι είπε στη μητέρα του λίγο πριν πέσει;

Όπως αναφέρει το newsit, ο 45χρονος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Γαλατσίου όπου βρίσκεται και το σπίτι του, ενώ ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του. Ωστόσο, οι λόγοι για τους οποίους έπεσε από το μπαλκόνι, παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι.

«Δεν μπορούσαν να τον κατεβάσουν από την σκεπή. Τον πήραν μετά από περίπου μισή ώρα. Δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα ούτε ψυχολογικό, ούτε οικονομικό. Στην πολυκατοικία συζητούν ότι τον είδαν στο μπαλκόνι χωρίς παπούτσια και με την πυτζάμα του και ότι είπε στη μητέρα του μάνα φεύγω, γεια. Τι τον προέτρεψε να πέσει από εκεί, δεν ξέρω…», σχολίασε στο newsit αυτόπτης μάρτυρας.

Το βίντεο – ντοκουμέντο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοκ: Άντρας έπεσε από τον Λυκαβηττό!

Νύχτα…. τρόμου: Νεκρός από σφαίρα ένας άνδρας στα Πατήσια

Νεκρός βρέθηκε ένας 36χρονος στρατιωτικός στις Σέρρες

Σχετικά άρθρα