Nude μακιγιάζ: Πώς να το… φορέσετε στις βραδινές σας εξόδους;

Το nude μακιγιάζ είναι πάντα της μόδας αλλά τώρα το φθινόπωρο είναι ό,τι το καλύτερο καθώς μπορεί να… φωτίσει την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Και είναι ιδανικό για τη βραδινή σου έξοδο, ειδικά τις καθημερινές. Μετά το γραφείο, αν αποφασίσεις να πας για ποτάκι, μπορείς απλώς να τονίσεις το πρόσωπό σου με ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις!

https://www.instagram.com/p/B1wMBLtnDJ-/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς να πετύχεις το nude μακιγιάζ για βραδινή έξοδο;

Μάτια

Οι σκιές που χρειάζεται να επιλέξεις είναι στις αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί ή ακόμα και του χρυσού. Δοκίμασε τις αποχρώσεις που σε φωτίζουν καλύτερα.

Τονίστε το βλέμμα σας με ένα μολύβι πάνω από τα μάτια και την κατάλληλη μάσκαρα.

Τι μολύβι να χρησιμοποιήσετε; Το μαύρο μολύβι τονίζει πολύ το nude μακιγιάζ. Ιδανικά βάλτε μαύρο μολύβι στην εξωτερική πλευρά των βλεφάρων σου και τονίστε το βλέμμα σας με αυτόν τον τρόπο! Ωστόσο, ένα nude μολύβι πάνω από μια ανοιχτόχρωμη σκιά δίνει ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα!

https://www.instagram.com/p/B1qyhI2HQdm/?utm_source=ig_web_copy_link

Χείλη

Για τα χείλη σας επιλέξτε κραγιόν που να τονίζουν διακριτικά όμορφα τα χείλη σας! Καλό είναι να τα συνδυάσετε με το ανάλογο μολύβι χειλιών για να δώσετε στα χείλη σας ένα ωραίο σχήμα. Ένα nude ροζ κραγιόν είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον και σέξι!

https://www.instagram.com/p/B2E5du4HUii/?utm_source=ig_web_copy_link

Λάμψη!

Ένα μακιγιάζ  σε nude αποχρώσεις για βραδινή εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν υπάρχει λίγη λάμψη! Τονίστε τα μάγουλά σας με ρουζ και βάλτε λάμψη στο Τ του προσώπου σας για να απογειώσετε το μακιγιάζ σας!

https://www.instagram.com/p/B2hPNOzHSCw/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλλαγή στα μαλλιά; Εμπνεύσου από την Elsa Hosk!

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

Ιδέες μακιγιάζ για βλέμμα που… μαγνητίζει!

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Σχετικά άρθρα