Τζένιφερ Άνιστον: Τι ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια»;

«Κάτι συζητάμε για να γίνει». Αυτή την απάντηση έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις τη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε από τον Τσάρλι Πουθ που είναι φανατικός της σειράς. Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο σόου του Στίβεν Κολμπέρ και έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση. Μήπως τελικά δεν είναι μια απλή πλάκα της;

Τι κρύβεται πίσω από τη συνάντηση των 6 πρωταγωνιστών;

Η ίδια είπε ότι δίνει αυτή την απάντηση για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις, αλλά δεν φαίνεται να είναι έτσι. Η συνάντηση των 6 πρωταγωνιστών της σειράς Φιλαράκια πριν από μερικές μέρες, ίσως να έχει ένα παρασκήνιο που κάποια στιγμή μπορεί να μεταφραστεί σε…κάτι.

Τι θα είναι αυτό το κάτι; Κανείς δε μπορεί να ξέρει. Μπορεί να είναι σαν αυτό που έγινε το 2016 με το αφιερωματικό σόου στον σκηνοθέτη της σειράς, όπου βρέθηκαν οι 6 τους για να μιλήσουν. Να γίνει δηλαδή ένα αντίστοιχο σόου που να μοιραστούν ιστορίες από τα γυρίσματα και να έχουν και κάποιους από τους γκεστ.

Μπορεί να είναι μια τηλεταινία. Μπορεί να είναι ένα και μόνο επεισόδιο επετειακής μορφής. Μπορεί να είναι μια ταινία, αν και κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ απίθανο. Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για reboot σειρά.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χαμός στο Instagram: Τι κάνει η Μόνικα από τα Φιλαράκια με τον Μπέκαμ στο τζακούζι; (βίντεο)

25 χρόνια «Φιλαράκια»: Πώς γιορτάζει η google την επέτειο του πρώτου επεισοδίου;

«Τα Φιλαράκια»: Επιστρέφει η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά;

Άνιστον – Θερού: το μονόπετρο των 500.000 δολ, τα ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ και οι προσπάθειες για παιδί

Τζένιφερ Άνιστον: Το… μυστικό της για να παραμένει σε φόρμα

 

Σχετικά άρθρα