Νομίζω ότι με θέλει απλώς για μια φάση. Να του δώσω άλλη ευκαιρία;

Μιλάω με ένα παιδί εδώ και λίγες μέρες και νομίζω ότι με θέλει απλώς για μια φάση. Από την αρχή, έδειξε το ενδιαφέρον του και μου πρότεινε να βγούμε δύο φορές αλλά τα γεγονότα δεν βοήθησαν και δεν καταφέραμε να βγούμε. Σήμερα λοιπόν μιλήσαμε και κανονίσαμε να βγούμε. Στο μήνυμα του μου είπε πως θέλει να κάνουμε κάτι παραπάνω, εγώ δεν θα κρύψω ότι ξενέρωσα λίγο στην ιδέα ότι μου το είπε και δεν το άφησε να γίνει από μόνο του.

Μην τα πολυλογώ, του είπα πως δεν τον ξέρω καλά και θα ήθελα να βγούμε, να αράξουμε, να μιλήσουμε και να δούμε πώς θα πάει. Δέχτηκε και βγήκαμε αλλά κατάλαβα πως ίσως αυτό το παιδί να μην με θέλει για κάτι παραπάνω από μια φάση έτσι για να περάσει την ώρα του γιατί έτσι όπως μιλούσαμε μου είπε να φύγουμε, δεν ξέρω τι τον έπιασε στα ξαφνικά.

Καμία βοήθεια;

Στο ερώτημά σας απάντησε η Νικέλα Καποτά, MSc Ψυχολόγος / Bodynamic Practitioner

Όπως λες και εσύ μιλάμε για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις καθόλου στην ουσία και απλά υπάρχει ένα φλερτ. Είναι λογικό λοιπόν που ήθελες πριν γίνει κάτι να μιλήσετε και να γνωριστείτε λίγο περισσότερο. Ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος ότι σε βλέπει ερωτικά. Δεν είναι κακό που δήλωσε το ενδιαφέρον του.

Η ουσία είναι τι θες εσύ και τι ζητάς από ένα αγόρι

Όμως αν σου έδωσε την εντύπωση πως θέλει κάτι εφήμερο και αφού δεν είναι αυτό που επιθυμείς καλύτερα να μην δώσεις μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.
Η ουσία είναι τι θέλεις εσύ και τι ζητάς από ένα αγόρι. Ένα άτομο που σηκώνεται και φεύγει εκεί που κάθεστε και μιλάτε είναι κάποιος που θέλεις εσύ να έχεις στην ζωή σου; Κάνε ένα βήμα πίσω και δώσε χρόνο πριν αποφασίσεις τι είδους άνθρωπος σε ενδιαφέρει και τι μορφή σχέσης θέλεις να έχεις μαζί του.

antras-gynaika-schesi

Η ευκολία των εφήμερων σχέσεων δυσκολεύει τις ανθρώπινες σχέσεις

Είναι λογικό να σου αρέσει το φλερτ κάποιου και να θες να βρεθείς σε μια σχέση. Ταυτόχρονα είναι και φυσιολογικό να θέλεις πρώτα να τον γνωρίσεις ώστε να αισθανθείς άνετα μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι η ευκολία των εφήμερων σχέσεων στην κοινωνία μας δυσκολεύει τις ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια όμως αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να βρει αυτόν που ταιριάζει στην προκειμένη φάση της ζωής σου.

Βάλε εσύ τα δικά σου όρια!

Μην κολλάς λοιπόν στην δική του συμπεριφορά, βάλε εσύ το όριο σου. Αν σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου και τον αγαπάς θα έχεις αυτή την απαίτηση και από όσους επιτρέπεις να είναι γύρω σου και μοιράζεστε τον χρόνο σου. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω και πολλοί τρόποι που μπορείς να γνωρίσεις ένα νέο φλερτ που πιθανόν θα νιώσεις πιο άνετα και η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη.

Νικέλα Καποτά MSc
Ψυχολόγος / Bodynamic Practitioner
nikelakapota.gr
[email protected]
6945038881
Αγίας Παρασκευής 55, Χαλάνδρι

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δεν ξέρει τι θέλει γιατί είναι σε μπερδεμένη φάση: Τι να κάνω;

Τον θέλεις αλλά δεν είναι σε «φάση» για κάτι σοβαρό: Πώς να κινηθείς;

Σχέσεις: Πώς θα καταλάβω εάν με βλέπει σοβαρά ή όχι;

 

Σχετικά άρθρα