Και η Τζούλιαν Μουρ μιλά για το κίνημα #MeToo

Η Τζούλιαν Μουρ διαπιστώνει πολλές θετικές εξελίξεις που προέρχονται από τα κινήματα #MeToo και Time’s Up, οι οποίες συνεχίζονται στο Χόλιγουντ από τα τέλη του 2017.

«Ήταν η μεγαλύτερη συνταρακτική αλλαγή που είχαμε ποτέ. Μόνο και μόνο επειδή έκανε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πόση ανομοιότητα υπήρχε στον κλάδο μας, δεν ξέρω αν υπήρξε πράγματι μια στροφή». Αυτό αναφέρει η Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό ES Magazine.

https://www.instagram.com/p/B2eU5w9jYZq/

«Υπήρξε μια πόρτα που άνοιξε»

«Υπήρξε μια πόρτα που άνοιξε, αλλά τα πράγματα δεν αλλάζουν αν δεν καταβάλλεις προσπάθεια. Εάν είσαι κάποιος που σκέφτεται, θα προχωρήσω με τον δικό μου τρόπο, θα προσλάβω σε ποσοστό 50% εκατό γυναίκες, τότε θα συμβεί, αλλά δεν συμβαίνει απλά τυχαία», σημειώνει.

Η ηθοποιός εκφράζει τη διαφωνία της για το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες, ιδιαίτερα όταν μεγαλώνουν. «Δεν είναι τόσο φρικτό να είσαι στη δεκαετία των 50, δεν είναι καθόλου φρικτό».

https://www.instagram.com/p/B2C5gfknXP8/

«Είναι απλά μέρος της ζωής», επισημαίνει και προσθέτει ότι δεν συνηθίζεται να λένε «άνδρας μιας συγκεκριμένης ηλικίας, ενώ για τις γυναίκες είναι κάτι που αναφέρεται συχνά».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μισέλ Φάιφερ μιλάει για το δικό της #MeToo

Σον Πεν: Το #MeToo διχάζει γυναίκες και άντρες

Η πρωτοστάτης του κινήματος #MeToo κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Σχετικά άρθρα