Ρίκι Μάρτιν: Η τρυφερή φωτογραφία που θα σε κάνει να «λιώσεις»

Ο Ρίκι Μάρτιν έγινε και πάλι μπαμπάς. Ο τραγουδιστής από το Πουέρτο Ρίκο και ο σύζυγός του, Χουάν Γιόζεφ έγιναν γονείς ενός νεογέννητου αγοριού, το οποίο ονόμασαν Ρεν Μάρτιν Γιόζεφ.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την είδηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το μωρό στο Instagram την Τρίτη. Στη φωτογραφία, το ζευγάρι χαμογελά, παρότι δεν φαίνονται ολόκληρα τα πρόσωπά τους, αλλά το μωρό που κρατά ο Μάρτιν.

https://www.instagram.com/p/B3Afz2bnEkr/

Η τρυφερή φωτογραφία

«Ο γιος μας Renn Martin-Yosef γεννήθηκε. #TheBabyHasBeenBorn», έγραψε ο Ρίκι Μάρτιν στα ισπανικά. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο δίδυμα αγόρια 11 ετών, τους Βαλεντίνο και Ματέο και μια κόρη, τη Λούτσια.

https://www.instagram.com/p/B4OC0ViHwNz/

Ο Ρίκι Μάρτιν ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τέταρτο παιδί του μέσω παρένθετης μητέρας, όταν παρέλαβε βραβείο για τις μάχες που έχει δώσει για την κοινότητα LGBTQ από το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch) στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο 47χρονος Ρίκι Μάρτιν

Ρίκι Μάρτιν: Ο… καυτός τραγουδιστής της ποπ που εξομολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος- Η ομοφοβία στη νεαρή ηλικία, τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και ο σύζυγός του

Σχετικά άρθρα