Έτσι θα καταλάβεις αν θα του αρέσει η έκπληξη που του ετοιμάζεις

Κάποιοι λατρεύουν τις εκπλήξεις και αρκετοί τις απεχθάνονται. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζεις σε ποιον βαθμό διατίθενται να τις δεχθούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα προκειμένου να αποφεύγεις τις εντάσεις.

Ο αυθορμητισμός δεν ταιριάζει, αλλά ούτε αρέσει σε όλους. Το σίγουρο είναι, ωστόσο, πως τα άτομα τα οποία ανήκουν στα παρακάτω πέντε ζώδια, λατρεύουν τις εκπλήξεις και δεν το κρύβουν.

Καλό είναι, λοιπόν, να τα ξέρεις, προκειμένου, όπως να οργανώσεις με φαντασία ένα surprise party που θα τους μείνει αξέχαστο ή να τους κάνεις ένα απροσδόκητο δώρο για το οποίο θα σε ευγνωμονούν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί λατρεύουν τις εκπλήξεις και δη εκείνες που τους κάνουν να αισθάνονται ότι είναι το κέντρο της προσοχής. Ουσιαστικά ενθουσιάζονται όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους αιφνιδιάζουν ευχάριστα τη στιγμή που δεν το περιμένουν. Σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα αυθόρμητο δώρο από τον/ην σύντροφό τους, ενώ θα εκστασιαστούν αν το δείπνο στο οποίο τους έχουν καλέσει οι κολλητοί τους αποδειχθεί πως είναι στην πραγματικότητα ένα… πάρτι αρραβώνων.

Κριός

Οι Κριοί εκτιμούν οτιδήποτε τους κάνει να βγαίνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους ξαφνιάζει ευχάριστα. Λατρεύουν τον αυθορμητισμό και οτιδήποτε απρόβλεπτο. Οι εκπλήξεις, λοιπόν, αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο για να εκφράζετε συχνά σε έναν Κριό πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον σκέφτεστε.

Υδροχόος

Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του κάνει συχνά τους γύρω του να αδυνατούν να κατανοήσουν τις επιλογές του. Σε ό,τι αφορά στις εκπλήξεις πάντως, το σίγουρο είναι πως η πλειονότητα των Υδροχόων τις λατρεύει. Μάλιστα, όντας ιδιαίτερα δημιουργικοί, συνηθώς είναι οι ίδιοι οι οποίοι οργανώνουν τις πιο απρόσμενες και ευχάριστες εκπλήξεις στους φίλους τους.

Λέων

Για τους γενναιόδωρους Λέοντες, οι εκπλήξεις συνιστούν έναν υπέροχο τρόπο για να εκφράζουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα την εκτίμησή τους. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουν συχνά απρόσμενα δωράκια στους φίλους ή τους/τις συντρόφους τους. Ακόμη περισσότερο τους αρέσει όμως, να τους εκπλήσσουν οι άλλοι ευχάριστα. Μία όμορφη έκπληξη μπορεί εύκολα να ενθουσιάσει έναν Λέοντα και να τον κάνει να αισθανθεί ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που έχει γύρω του.

Τοξότης

Εκπλήξεις θέλουν και οι Τοξότες οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικοί στο να τις οργανώνουν. Ειδικότερα, λατρεύουν να αφιερώνουν χρόνο, ώστε να κάνουν συχνά πράξεις και δώρα αγάπης στην οικογένεια και τους φίλους τους. Τα καλά νέα είναι πως οι Τοξότες εκτιμούν ιδιαιτέρως και τις μικρές εκπλήξεις της καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει πως θα αισθανθούν μία τεράστια χαρά, ακόμη και αν τους εκπλήξεις με ένα νόστιμο πρωινό στο κρεβάτι!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νοέμβριος 2019: Πώς θα κυλήσουν τα αισθηματικά για όλα τα ζώδια;

Ζώδια και ευτυχία: Αυτοί οι τύποι ανθρώπων επιδρούν αρνητικά πάνω σου 

Σχετικά άρθρα