Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα 4 ζώδια που ανακατεύονται σε ΟΛΑ – Χωρίς να τους το ζητήσεις!

Τα 4 ζώδια που ανακατεύονται σε ΟΛΑ – Χωρίς να τους το ζητήσεις!

Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει να ανακατεύονται στις ζωές των κοντινών τους προσώπων, όχι φυσικά από περιέργεια, αλλά γιατί θέλουν να έχουν λόγο για όλα.

Έχουν άποψη για τα πάντα, δίνουν συμβουλές και συχνά θυμώνουν κιόλας αν η γνώμη τους δε γίνεται αποδεκτή από την άλλη πλευρά, αφού αυτοί… ξέρουν καλύτερα.

Το θέμα βέβαια είναι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, πιο πολύ περιπλέκουν τα πράγματα, παρά βοηθούν να λυθεί το όποιο πρόβλημα!

Ποια είναι τα 4 ζώδια που «χώνουν τη μύτη τους»;

Ταύρος

Ο Ταύρος ξέρει! Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Είναι επίμονος, ισχυρογνώμων και αυτό που λέει αυτός είναι το πιο σωστό. Αν, δε, πιστεύει ότι γνωρίζει ένα θέμα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον, τίποτα δεν πρόκειται να τον εμποδίσει να ανακατευτεί. Τώρα, αν τα πράγματα στραβώσουν, θα είναι εντάξει με τη συνείδησή του ότι τουλάχιστον προσπάθησε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σκέφτεται καν, αν η ανάμειξή του τα έκανε χειρότερα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει απλώς να βοηθήσει. Πού είναι το κακό; Ότι αρκετές φορές είναι ξερόλας. Λόγω, επίσης, του ότι είναι υπερβολικά αισιόδοξος και βιαστικός, δεν εξετάζει όλες τις πλευρές ενός θέματος ή μπορεί να κάνει ή να πει κάτι που θα χειροτερέψει την κατάσταση, αντί να τη βελτιώσει. Ας του το δώσουμε όμως ότι είναι πρόθυμος να κάνει κάτι, να προσπαθήσει έστω και δε στέκεται παραπέρα με σταυρωμένα τα χέρια.

Λέων

Όταν υπάρχει πρόβλημα, ο Λέων έχει τη λύση. Γιατί έτσι… Εάν δεν κάνεις ό,τι χρειάζεται ή δεν αξιοποιείς στο έπακρο τις δυνατότητές σου, θα προσπαθήσει να σε σπρώξει προς τη σωστή (γι’ αυτόν) κατεύθυνση. Ναι, ο Λέων είναι γνωστός ως παρεμβατικός και bossy. Θέλει να περνάει το δικό του, ακόμα κι αν κάτι δεν τον αφορά άμεσα και είναι τόσο σίγουρος ότι η συμβουλή ή άποψή του είναι η καλύτερη, που αν δεν την ακολουθήσεις, θα βγεις χαμένος. Εννοείται ότι είναι αρκετές οι φορές που δε λύνεται κάποιο πρόβλημα. Αλλά δεν έχει αυτός λάθος, εσύ φταις που είσαι ανίκανος.

Κριός

Ο Κριός έχει τις καλύτερες προθέσεις και πραγματικά θέλει να βοηθήσει. Από τη μια όμως η φούρια και από την άλλη ο εγωισμός του τον εμποδίζουν να δει το προφανές: ότι όλοι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν και δε λειτουργούν όπως αυτός, με αποτέλεσμα να πιστεύει ακράδαντα ότι αν έκανες αυτό, θα γινόταν εκείνο… Και είσαι βλάκας που αρνείσαι να το δεχτείς. Δυστυχώς, δε γίνεται να κοιτάξει τη δουλειά του, να σταματήσει να σου δίνει συμβουλές ή να σου προτείνει διάφορες λύσεις, αν σε θεωρεί δικό του άνθρωπο. Κι εννοείται δεν αποδέχεται ότι κάνει λάθος!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζώδια και σχέση: Τα 3 πιο δυνατά του σημεία αν σκέφτεσαι να είστε μαζί

Ζώδια και ρομαντισμός: Με ποια θα ζήσεις τους τρυφερούς, βραδινούς περιπάτους;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X
[contact-form-7 id="192177" title="Popup"]