Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση: 4 λόγοι για να το δοκιμάσεις σήμερα το βράδυ

Η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση παρά το ότι αποτελεί ένα φυσικό και φυσιολογικό κομμάτι της υγιούς σεξουαλικής ανάπτυξης, παραμένει θέμα ταμπού.

Η αυτοϊκανοποίηση συμβάλλει στη διατήρηση της γυναικείας υγείας, προλαμβάνει τις λοιμώξεις του τραχήλου της μήτρας, προστατεύει από ουρολοιμώξεις, περιορίζει τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη τύπου 2 και ενδυναμώνει τους μύες της πυέλου.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Δεν έχει σημασία εάν έχετε σύντροφο ή απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Εκείνες τις στιγμές μπορείτε να ζήσετε, χωρίς ταμπού και ενοχές.

Μην διστάζεις!

Βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύπνου, συμβάλλει στη μείωση του στρες, περιορίζει την αρτηριακή πίεση και μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης.

Γνωρίστε καλύτερα το σώμα σας, μάθετε τις ερωτογενείς σας ζώνες και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για όσο χρόνο επιθυμείτε και έχετε ανάγκη.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρετε ακόμα περισσότερη απόλαυση στον εαυτό σας είναι να αυτοϊκανοποιείστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Εκφραστείτε ελεύθερα και μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Μέσα από τις στιγμές αυτοϊκανοποίησης, μπορείτε να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και τι σας αρέσει πραγματικά στο σεξ.

Πηγή: www.onmed.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οργασμός στον τοκετό: Μπορει μια γυναίκα να «τελειώσει» την ώρα που γεννάει;

9 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου αν απέχεις από το σεξ

Μπορεί το διαδικτυακό σεξ να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για τη σχέση;

Σχετικά άρθρα