Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν ούτε τον εαυτό τους

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι μισάνθρωπος χαρακτηρίζεται αυτός που μισεί την ανθρωπότητα. Είναι ο γκρινιάρης γείτονάς σου, που παραπονιέται για τη μουσική.

Είναι εκείνος που σε κοιτάει με μισό μάτι στο σουπερμάρκετ, που δεν χωνεύει τα παιδιά, όταν τρέχουν, φωνάζουν ή γελούν δυνατά. Ο υπάλληλος με το βλοσυρό ύφος, που πας να του κάνεις μια ερώτηση και σου λέει να κάτσεις στην ουρά και να περιμένεις την σειρά σου.

Είναι δηλαδή εκείνος που δεν αντέχει τον κόσμο και ενοχλείται απίστευτα όταν βρίσκεται ανάμεσά του. Ποια είναι τα 4 ζώδια, που μισούν τον κόσμο όλο και ευχαρίστως θα εξουδετέρωναν τα 3/4 του πληθυσμού;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μισεί (και συχνά σκέφτεται το κακό του, για να είμαστε και ειλικρινείς) όποιον βρίσκεται σε ένα πόστο εξαιτίας του μέσου που έχει και όχι επειδή κόπιασε και δούλεψε σκληρά για να ανέβει ιεραρχικά. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό, αλλά αμφισβητούνται και οι γνώσεις ή η εμπειρία του στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Γιατί αυτό είναι που τον τσούζει πιο πολύ κι όχι αν τον συμπαθεί κάποιος σαν χαρακτήρα ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι -γενικά- το περιβάλλον είναι αναξιοκρατικό, με τους γλείφτες και όσου έχουν μέσον να λύνουν και να δένουν. Άρα; Δικαίως είναι ο πρώτος της λίστας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η καχυποψία του τον φέρνει στη δεύτερη θέση γιατί προκειμένου να μην φάει πισώπλατα τη μαχαιριά -που πιστεύει ότι θα φάει- τους κρατάει όλους σε απόσταση. Το έντονο βλέμμα του, ο κυνισμός και το ύφος «μην τολμήσεις να με πλησιάσεις» είναι χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Εννοείται ότι αν τον πειράξει κάποιος, θα τον χώσει δέκα μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς καμία τύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι φανατική οπαδός της τελειότητας, εφ’ όσον λοιπόν όλοι οι άνθρωποι είναι… ατελείς, με ελαττώματα και αδυναμίες (εκτός από την ίδια), λογικό είναι να μη χωνεύει τους περισσότερους. Και φαίνεται από την κριτική και τις παρατηρήσεις που κάνει, που ξεπερνούν κατά πολύ την αυστηρότητα και φτάνουν στην κακία. Αν είχε και μια βέργα για να ρίχνει ξυλιές, ακόμα καλύτερα. Εκτός αυτού, θεωρεί την πλειοψηφία άχρηστη, τεμπέλικη και ανίκανη να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι ο Υδροχόος θεωρείται… ανθρωπιστικό ζώδιο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν τα πάει καλά με τον κόσμο. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν τον αντέχει καθόλου. Η… μάζα που ακολουθεί σαν πρόβατο τη μία ή την άλλη τάση, χωρίς σκέψη και βούληση, η φοβία της για κάθε τι διαφορετικό και πρωτοποριακό και η έλλειψη ελάχιστης αντίδρασης από τη στιγμή που καταπατούνται δικαιώματα είναι η αιτία της… μισανθρωπίας του. Αν προσθέσουμε και την αλαζονική του αντίληψη ότι οι περισσότεροι έχουν το κεφάλι ως διακοσμητικό στοιχείο, δηλαδή, είναι ηλίθιοι, με το σπαθί του κατέκτησε τη θέση του στην τετράδα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να αποδεχτεί το κάθε ζώδιο;

Ζώδια και σχέση: Τα 3 πιο δυνατά του σημεία αν σκέφτεσαι να είστε μαζί

Νοέμβριος 2019: Πώς θα κυλήσουν τα αισθηματικά για όλα τα ζώδια;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X