Άνδρας Σκορπιός: Οι 3 ιδανικές γυναίκες για το πιο δύσκολο αρσενικό

Υπάρχουν τρία ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό ζευγάρι. Μιλάμε ίσως για τον πιο δύσκολο άντρα του ζωδιακού.

Δεν συμβιβάζεται εύκολα, δεν ρίχνει τα standards του, εμπιστεύεται δύσκολα, δεν ανοίγεται και έχει αρκετές απαιτήσεις από την σύντροφό του. Θέλει πίστη, ειλικρίνεια, να της ασκεί έλεγχο και εξουσία και να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο στην σχέση.

Έχει ανάγκη να τον αγαπά, να τον φροντίζει, να του δείχνει κάθε στιγμή πόσο σημαντικός και αναντικατάστατος είναι στην ζωή της και -φυσικά- λογαριασμό για όλα! Ποιες γυναίκες μπορούν να το αντέξουν αυτό;

Γυναίκα Ταύρος

Η Ταυρίνα, θέλει σταθερότητα στην ζωή της και ο Σκορπιός μπορεί να της την παρέχει. Επίσης, εάν μέσα από την σχέση παίρνει ασφάλεια, προστασία, κάποια υλικά αγαθά και σιγουριά, τότε μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά με έναν Σκορπιό. Είναι και οι δυο ζώδια άκρως σεξουαλικά και αγαπησιάρικα, οπότε θα ταιριάξουν μια χαρά οι δυο τους.

Γυναίκα Καρκίνος

Η Καρκίνα θέλει να έχει μια σχέση, στην οποία θα είναι δοσμένη τόσο εκείνη, όσο και ο άλλος, στο 100%. Ο Σκορπιός μπορεί να της παρέχει την αγάπη, το συναίσθημα, το σεξ, το ενδιαφέρον και την αποκλειστικότητα. Είναι και εκείνη πιο χαμηλών τόνων και θα κάνει υποχωρήσεις. Θα είναι ανοιχτό βιβλίο και θα του δίνει λογαριασμό για όλα. Γενικά, μπορεί να την διαχειριστεί και να τα πάει καλά μαζί της.

Γυναίκα Ιχθύς

Η μόνη γυναίκα του ζωδιακού που θα θυματοποιηθεί στο πλευρό του. Δεν θα του πει ποτέ “όχι”. Δεν θα σηκώσει το βλέμμα της να κοιτάξει γύρω της, όταν είναι εκείνος μπροστά. Θα τον έχει στα πούπουλα, θα τον αγαπά και θα του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να νιώθει εκείνος ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν θα του αντιμιλήσει και μόνιμα θα έχει τον δεύτερο ρόλο στην σχέση. Κουμάντο θα κάνει ο Σκορπιός και αυτό είναι ένα κίνητρο μέχρι και να την παντρευτεί.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νοέμβριος 2019: Πώς θα κυλήσουν τα αισθηματικά για όλα τα ζώδια;

Ζώδια και ευτυχία: Αυτοί οι τύποι ανθρώπων επιδρούν αρνητικά πάνω σου 

Σχετικά άρθρα