Ελευθέριος Κρέμερ

Το γραφείο Κρέμερ & Συνεργάτες παρέχει τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρικούς πελάτες υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες από την ίδρυσή του το έτος 1974. Η ομάδα μας απαρτίζεται από δικηγόρους με πάνω από εξήντα χρόνια εμπειρίας, σωρευτικά, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συμβουλεύουν τους πελάτες τους στην ελληνική, αγγλική, ιταλική και ισπανική γλώσσα.

Η κύρια φιλοσοφία μας εδράζεται στις αρχές της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών, της απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας, της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας, ενώ ταυτόχρονα στοχεύουμε στο να παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών μέσω της σταθερής συνεργασίας μας με τρεις συμβολαιογράφους και δύο οικονομικούς συμβούλους ( διαφορετικά γραφεία), ώστε να εξασφαλίζεται η βελτιστοποίηση του κόστους και του χρόνου για τον πελάτη, μέσω του συνολικού προγραμματισμού.

Το γραφείο μας είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Δικηγόρων (UIA), της Διεθνούς Ένωσης Νέων Δικηγόρων (AIJA), της Ένωσης Διεθνούς Δικαίου (ILA), του Ινστιτούτου Αστικής Γης (ULI) και του Ινστιτούτου Διαιτησίας (CIArb). Διατηρούμε στενούς και μακροχρόνιους δεσμούς με ένα ευρύ δίκτυο Δικηγορικών Γραφείων στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

Επίσης, το γραφείο μας είναι μέλος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Πέραν αυτών, το γραφείο μας είναι καταχωρημένο στους πίνακες δικηγορικών γραφείων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Η.Π.Α., της Γαλλίας και της Ελβετίας. Τα πεδία στα οποία ειδικευόμαστε είναι τα ακόλουθα:

  1. Σχεδιασμός πάσης φύσεως επενδύσεων (επί ακινήτων ή κινητών αξιών) από φυσικά και νομικά πρόσωπα.
  2. Η παροχή υπηρεσιών σε νομικά και φυσικά πρόσωπα επί θεμάτων ακινήτων: Αγοραπωλησίες – έλεγχος τίτλων ακινήτων, σύνταξη συμβολαίων, παράσταση κατά την υπογραφή του συμβολαίου, επίλυση θεμάτων κτηματολογίου, μισθωτικές διαφορές – σύνταξη μισθωτηρίων, γονικές παροχές, δωρεές, διαχείριση ακινήτων – εκμίσθωση ακινήτων και είσπραξη ενοικίων, εξωστικές διαδικασίες κλπ.)
  3. Η παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες πελάτες επί θεμάτων οικογενειακού δικαίου (διαζύγια, διατροφές, επιμέλεια τέκνων, επικοινωνία γονέων με τέκνα κλπ.)
  4. Η παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες πελάτες σε θέματα κληρονομικού δικαίου (παροχή συμβουλών για τη σύνταξη διαθηκών, δημοσίευση διαθηκών, δηλώσεις φόρου κληρονομίας και αποδοχή αυτής, είτε αφορά κατοίκους Ελλάδος είτε Έλληνες κατοίκους εξωτερικού καθώς και αλλοδαπούς, έγερση αγωγών επί αμφισβητήσεως κληρονομικού δικαιώματος, αποποιήσεις κλπ.).
  5. Επίσης, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και επί θεμάτων αστικών και εμπορικών απαιτήσεων είτε εξωδίκως είτε μέσω της δικαστικής οδού. Ειδικώτερα, διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων επί θεμάτων εμπορικού, εργατικού, εμπράγματου, οικογενειακού και ενοχικού δικαίου.
  6. Ομοίως και επί θεμάτων μακροχρόνιας άδειας παραμονής αλλοδαπών και των οικογενειών των (VISA) μέσω της αγοράς ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.
  7. Η κατάρτιση ή/και τροποποίηση συμβάσεων επί θεμάτων εμπορικού, εμπραγμάτου και εργατικού δικαίου.
  8. Η παροχή υπηρεσιών σε θέματα εταιρικού δικαίου (σύσταση, τροποποίηση, λύση και θέση σε εκκαθάριση παντός τύπου και μορφής εταιριών), συγχωνεύσεις και μετασχηματισμός εταιριών κλπ.
  9. Η παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης, τομέας στον οποίο το γραφείο μας πρωτοπορεί δεδομένου ότι ο εκ των δικηγόρων Μ. Ε. Κρέμερ, κατέχει τον επίσημο τίτλο του διαμεσολαβητή και είναι ένας από τους 25 πρώτους αναγνωρισμένους διαμεσολαβητές στην Ελλάδα, ήδη από το έτος 2011.
  10. Η παροχή υπηρεσιών σε θέματα τροχαίων ατυχημάτων και διαφορών σε θέματα αυτοκινήτων. Επίσης, είμαστε μέλη του Ελληνικού Κέντρου Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης και της Ενώσεως Ελλήνων Διαμεσολαβητών. Τέλος, διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με δικηγόρους των επαρχιών, οι οποίοι είναι επιλεγμένοι ώστε να παρέχουν τα ίδια εχέγγυα αξιοπιστίας.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΣΕΛ ΚΡΕΜΕΡ

Ο κ. Ε. Μ. Κρέμερ είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το 1974. Έχοντας παράσχει τις υπηρεσίες του στους τομείς του αστικού και εμπορικού δικαίου και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό δικαστικών και εξωδίκων υποθέσεων, σε συνδυασμό με την ιδιότητά του ως νομικού συμβούλου σειράς βιομηχανικών, εμπορικών και επενδυτικών εταιριών, η γνώση του και η πείρα του εκτείνονται σε μεγάλο αριθμό πεδίων του δικαίου.

Τα πεδία αυτά καλύπτουν από αγοραπωλησίες ακινήτων έως επαγγελματικές και αστικές μισθώσεις, επενδυτικές συμβουλές, τον χειρισμό όλων των θεμάτων του εμπορικού δικαίου αλλά και ζητήματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου. Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων μεγάλου αριθμού φαρμακευτικών, αγροτικών, βιομηχανικών, βιοτεχνικών και κατασκευαστικών επιχειρήσεων.

Οι πελάτες μας ωφελούνται ιδιαίτερα από την πείρα των σαράντα πέντε (45) ετών δικηγορίας του, που του δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες, κατέχοντας το ελληνικό νομικό πλαίσιο ενεργειών σε βάθος και να παρέχει συμβουλές σε πολύπλοκα νομικά φαινόμενα.

Ελευθέριος Κρέμερ
Δικηγόρος
Κρέμερ & Συνεργάτες
1, Βαλαωρίτου, Αθήνα 106 71
Ελλάδα
T: +30 210 8232157 & 167
F: +30 210 8232 431
E: [email protected]
www.cremer-law.com

Σχετικά άρθρα