Αντίνοος Αλμπάνης: O λόγος που ο ΣΚΑΪ διέκοψε τη συνεργασία τους

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός ΣΚΑΪ είναι εδώ και μερικές ημέρες ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος δάνειζε τη φωνή του στα τρέιλερ του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Νέα Σελίδα», έληξε και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με τον Αντίνοο Αλμπάνη και με το κανάλι του Φαλήρου.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης, δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για «απόλυση καρκινοπαθή», ενώ δεν έλειψαν και σχόλια για εκδικητική κίνηση εκ μέρους του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για πολλούς η επιλογή του Αντίνοου Αλμπάνη να δώσει την πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, και μάλιστα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την οποία στο παρελθόν το κανάλι είχε δικαστική διαμάχη, όπως αναφέρεται στο ethnos.

https://www.instagram.com/p/B4pY9I1g4S7/

Η απάντηση του ΣΚΑΙ

«Αστεία σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζουν τους ανωτέρω ισχυρισμούς στα social media, πηγές του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα εμπάργκο για κανένα πρόσωπο του καναλιού να εμφανιστεί σε όποια εκπομπή θέλει στον ανταγωνισμό.

Οι ίδιες πηγές, επιβεβαιώνοντας τη διακοπή της συνεργασίας, διευκρίνιζαν πως δεν πρόκειται για απόλυση, καθώς ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν εξωτερικός συνεργάτης του σταθμού.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον ΣΚΑΙ στη λήξη της συνεργασίας με τον ηθοποιό, εξηγούσαν πως «δεν υπάρχει απολύτως κανένα προσωπικό θέμα. Ωστόσο ήταν επιλογή του καναλιού να αλλάξει φωνή στο σπικάζ των τρέιλερ, θέλοντας να δώσει διαφορετικό στίγμα και ταυτότητα σε αυτά».

Το Instagram του ηθοποιού

Μια ιστορία στο Instagram ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο πετυχημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Αναλώσιμοι. Όλοι είμαστε. Μείνε με όσους δεν μεταδίδουν αυτό το μήνυμα».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκλονίζει: Η μάχη με τον καρκίνο και η πάλη με τον φόβο

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης – Το μήνυμά του για αυτό το καλοκαίρι

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Σχετικά άρθρα