Ζώδια και εαυτός: Αν ήσουν ψυχίατρος, πόσο καλά θα τα κατάφερνες;

Για έλα να δω πως θα σε αναλύσουν τα 12 ζώδια αν μπουν σε θέση ψυχιάτρου.

ΚΡΙΟΣ

Κι εκεί που ακούει τον ασθενή, κλείνει το ντοσιέ των σημειώσεων, αρπάζει τον ασθενή από τον λαιμό και του λέει: «η ζωή θέλει πυγμή κι εσύ είσαι ένας λαπάς! Να έρθεις αύριο με τον κηδεμόνα σου και σταμάτα να μου τρως τον χρόνο με τις εξιστορήσεις σου»! Αυτά είναι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ακούει με υπομονή, δεν μπλέκει συναισθηματικά με τον ασθενή, έχει όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσει μέχρι που… τον παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι ενώ τα πιάνει όλα στον αέρα, επίσης τα τινάζει στον αέρα, διότι αντί να κάτσει να ασχοληθεί με όλα όσα άκουσε και πολύ σωστά διέκρινε… έχει το μυαλό του αλλού γι’ αλλού! Άχου το μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΣ

Κατανοούν εις βάθος τα προβλήματα των ασθενών τους, αλλά έχουμε ένα προβληματάκι… Συμπάσχουν σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από εκείνη του ασθενούς! Πάμε για φάρμακα όλοι!

ΛΕΩΝ

Δεν έχει ακούσει λέξη από όσα του είπε ο ασθενής, σκέφτεται έντονα τι θα φορέσει το Σαββατοκύριακο που έχει ραντεβουδάκι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι ενώ του είπαμε όταν του δώσαμε το δίπλωμα να μην ασκεί κριτική στα λάθη των ασθενών, τους έχει ταράξει στις… γραπτές τιμωρίες!

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ ευγενικός για να σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Μένεις στον καναπέ επί ώρες και του μιλάς για τις ανταύγειες που δεν πέτυχαν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μακράν ο καλύτερος του χωριού. Ένα του λες, 10 έχει ψυχανεμιστεί, έχει καταλάβει τι πάει στραβά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ποιος τον παρακολουθεί! Άσχετο, αλλά υποφέρει κι ο ίδιος από σύνδρομο καταδίωξης!

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αμφότεροι θα έκαναν τους πιο σούπερ ψυχαναλυτές ever, αλλά τους φάγανε οι θεωρίες επί θεωριών. Α και να μην το ξεχάσω: δεν έχουν κατανοήσει λέξη από όσα είπες. Σε χάσανε στις πρώτες 3 φράσεις και βγάλανε τα δικά τους συμπεράσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο αν τον πληρώσεις θα κάτσει να ακούσει τα προβλήματα σου, για τα οποία έχει μόνο μια λύση: Σκάσε και κολύμπα (όπως ακριβώς κάνει κι εκείνος άλλωστε)! Μα τι γλυκούλης!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιο ζώδιο θα διάλεγες για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου;

Δες αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα με τα πιο ελκυστικά άτομα

Κρίση στον γάμο: Πώς τη διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο;

Σχετικά άρθρα