Γυναικείος οργασμός: Η πρόκληση των 21 ημερών – Αντέχεις;

Γυναικείος οργασμός. Δύο λέξεις που πολλοί αγνοούν και λίγοι γνωρίζουν καλά. Είναι μια ιδιαίτερη ψυχική και σωματική κατάσταση, το τελικό στάδιο της σεξουαλικής διέγερσης.

Ο οργασμός όπως και το προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι, είναι ένα πολυδιάστατο θέμα και εξαρτάται από τα βιώματα, την ψυχολογική κατάσταση των δύο συντρόφων εκείνη τη στιγμή όπως και τον χαρακτήρα του καθενός από τους δύο.

Η πρόκληση των 21 ημερών

Κοινό γνώρισμα του οργασμού στους ανθρώπους είναι η εκσπερμάτιση για τον άντρα και για τη γυναίκα η σύσπαση των μυών των εσωτερικών γεννητικών οργάνων, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην κατακράτηση του σπέρματος και τη γονιμοποίηση, ενώ παρατηρείται και μεγάλη ποσότητα υγρών, φαινόμενο γνωστό ως γυναικεία εκσπερμάτιση.

Μάλιστα, επειδή τόσο άνδρες όσο και γυναίκες αγνοούν το πόσο σημαντικό είναι και η γυναίκα να έρχεται σε οργασμό συχνά αν όχι καθημερινά, το healthista προτείνει μια πρόκληση 21 ημερών. Σκοπός είναι να αφιερώσεις στον εαυτό σου μισή ώρα ευχαρίστησης.

Μόνη σου για 35 λεπτά…!

Κλείνεις το κινητό σου, πας στην κρεβατοκάμαρά σου και κλειδώνεις την πόρτα. Δεν επιτρέπεται να κάνεις  τίποτα για 35 λεπτά για 21 ημέρες. Βάζεις τα σέξι σου εσώρουχα και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη ή γδύνεσαι και μπαίνεις κάτω από τα σκεπάσματα.

Δεν είναι απαραίτητο να έρθεις σε οργασμό. Αρκεί να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου. Να αγγίξεις το σώμα σου και να πειραματιστείς με κάποιο ερωτικό παιχνίδι που έχεις στη διάθεσή σου. Μπορείς να φαντασιωθείς και κάποιες σέξι σκηνές από ταινίες που σου αρέσουν.

Ή σκέφτεσαι κάποιον που σε έλκει ερωτικά. Φτάνει μόνο να κάνεις, σκεφτείς, νιώσεις οτιδήποτε σε ευχαριστεί και να το ζήσεις. Και μην ξεχνάς να μοιραστείς το μυστικό σου για τη γυναικεία σεξουαλικότητα με φίλες σου!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γυναικείος οργασμός: «Γιατί όταν φτάνω σε οργασμό δεν βγάζω υγρά»;

Γυναικείος οργασμός: «Γιατί ο σύντροφός μου δεν καταλαβαίνει πότε τελειώνω»;

Γυναικείος οργασμός: Υπάρχει τεχνική για να τον πετύχεις;

Σχετικά άρθρα