Κατερίνα Γκαγκάκη: Η πρώτη δημοσίευση μετά την παραίτηση

Την παραίτησή της  στον Δήμο Αθηναίων κατέθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτή από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τα σχόλια ήταν πολλά και αρνητικά, μετά από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» και τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλο το πάνελ το περιστατικό με την ασέλγεια σε φοιτήτρια, στο ΑΠΘ.

Έτσι, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραίτηθηκε από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις». Μάλιστα, λίγο μετά από αυτή την είδηση, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με έναν σκοτεινό ουρανό και μια θάλασσα.

«Να μετράς και να μετριέσαι…»

«Κοίτα να δεις λοιπόν, πώς θα έχουν τα πράγματα. Θα έρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες».

Και συνέχισε: «Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις. Θα έχεις μάθει ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς», για να καταλήξει στο εξής: «Θα έχεις συνηθίσει. Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν».

Η δημοσίευση μετά την παραίτηση:

https://www.instagram.com/p/B400A-agTCq/

Η ανάρτηση αφού έγινε το περιστατικό:

https://www.instagram.com/p/B4lPwwXgMTJ/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ώρα κρίσεων και αποφάσεων – Επιτέλους ο κόσμος αντιδρά…!

Πώς πανηγύρισε τη νίκη της στις δημοτικές εκλογές η Κατερίνα Γκαγκάκη;

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο»

Σχετικά άρθρα