Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/11 – 23/11: Όλα τα σημαντικά γεγονότα

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από τρία πλανητικά γεγονότα, που σαφώς έχουν μεγάλη σημασία τόσο για την καθημερινή μας ζωή, όσο και για τους στόχους και τη δράση μας. Αρχικά, στις 19 του μήνα, ο Άρης εγκαταλείπει τον Ζυγό και περνά στον Σκορπιό, του οποίου η ενέργεια και η δραστηριοποίηση θα αυξηθεί.

Παράλληλα όμως, θα μπουν σε μπελάδες οι υπόλοιποι του Σταθερού Σταυρού, Ταύρος, Λέων και Υδροχόος. Στις 21, ο Ερμής ξαναγυρνά ορθόδρομος και επιτέλους θα αρχίσουν να κινούνται τα πάντα γύρω μας στους συνηθισμένους μας ρυθμούς.

Τέλος, στις 22, ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και ποιος τη χάρη του! Μαζί με αυτόν, ευκαιρία για να ασχοληθούν με τις σχέσεις και τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά τους θα έχουν και οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες. Κατά τα άλλα, σημαντικές διακυμάνσεις στις ζωές μας δε θα υπάρξουν, τουλάχιστον για την ώρα.

Κριός

Την πρώτη μέρα της εβδομάδας, θα είσαι κάπως άκεφος, οπότε θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, με δουλειές και μαγειρέματα, παρά να πας κάπου. Από την άλλη, με τον Ερμή να γυρνά ορθόδρομος, θα πιάσεις από την αρχή οικονομικά και ερωτικά θέματα που είχαν παγώσει. Στις 22, μια όμορφη περίοδος ξεκινά για σένα, γεμάτη περιπέτεια, καινούργιες επαφές, μετακινήσεις και γνωριμίες ενώ θα θέλεις να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες σου.

Ταύρος

Στις 18, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες συμπεριφορές ατόμων της οικογένειάς σου που θα σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου. Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, από τις 19 του μήνα, αναμένονται καταιγίδες στις σχέσεις σου και θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να μη διαλύσεις δεσμούς και συνεργασίες, εξ αιτίας του πείσματος και της απολυτότητας που θα συναντήσεις. Στις 22 όμως, το τοπίο αλλάζει όσον αφορά στα ερωτικά και τα οικονομικά σου.

Δίδυμος

Αυτόν τον καιρό το πιο πιθανό είναι να μη θέλεις να πας οπουδήποτε, αντίθετα να αναζητάς στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας, εξ αιτίας των έντονων έως εξοντωτικών ρυθμών στη δουλειά σου, αλλά και της αναστάτωσης που θα σου προκαλέσουν κάποια ζητήματα με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. Οφείλεις, επίσης, βιάζεσαι γιατί είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα!

Καρκίνος

Αναμένονται υψηλές ταχύτητες στα ερωτικά σου, πρώτα στις 18 και μετά στις 19 του μήνα, με την άφιξη του Άρη στον 5ο οίκο σου. Εκεί που είχες περιορίσει τις εξόδους σου και έμενες κλεισμένος μέσα, τώρα θα αρχίσεις να κυκλοφορείς ξανά και θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί, ο ερωτισμός θα αγγίξει το κόκκινο, οπότε θα γίνουν πράγματα και θαύματα.

Λέων

Θα αποσυρθείς από την «ενεργό δράση» την Κυριακή, ενδεχομένως για να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να τακτοποιήσεις κάποιες δουλειές που θέλεις. Στις 19, με τον Άρη στον 4ο οίκο σου, θα σκάνε διάφορα θέματα πότε με το σπίτι, πότε με την οικογένειά σου. Ήρεμο το περιβάλλον σου δεν το λες, αλλά καλό είναι να αποκτήσεις λίγο περισσότερο υπομονή και ανεκτικότητα, διαφορετικά οι εντάσεις και οι τσακωμοί θα είναι συχνοί.

Παρθένος

Ενώ στις 17 θα θέλεις να βγεις και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, στις 18, θα σε πιάσει το σύνδρομο της Δευτέρας. Θα βαριέσαι, κυρίως αν εργάζεσαι και δε θα έχεις όρεξη γενικά. Στις 19, ξεκινά μια περίοδος τρεξίματος για γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου, αλλά και τσουγκρίσματος με άτομα του περιβάλλοντός σου! Επίσης, να προσέχεις γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Ζυγός

Η εβδομάδα σου ξεκινά κάπως περίεργα, ενώ δεν αποκλείεται αναμνήσεις και συναισθήματα να σε γεμίσουν με πίκρα ή παράπονο. Στις 18 όμως θα ξαναβρείς τη ζωντάνια και το κέφι σου. Από την άλλη, στις 19, ξεκινά μια περίοδος που θα γίνεις πιο διεκδικητικός και θα δραστηριοποιηθείς έντονα για να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ώστε να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου.

Σκορπιός

Το πιο σημαντικό για σένα αυτή η εβδομάδα είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει τέτοια ενέργεια και δύναμη που κανείς δε θα μπορεί να σε σταματήσει. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να πλασαριστείς καλά, να «ξεπαστρέψεις» αντιπάλους και εχθρούς, να δράσεις και να διεκδικήσεις όλα όσα θέλεις. Από ξεροκεφαλιά και επιμονή πάντως δε θα έχεις ταίρι να ταιριάξεις. Για αυτό συχνά θα προκαλούνται εντάσεις και καβγάδες.

Τοξότης

Στις 19, ο Άρης στον 12ο οίκο σου σε κάνει πιο μυστικοπαθή και καχύποπτο και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκαλίζεις διάφορα, με την υποψία ότι κάποιοι στη δουλειά σου λένε ψέματα, προσπαθούν να σου τη φέρουν ή παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Θα είσαι πιο ανήσυχος, ενώ ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα κινηθείς παρασκηνιακά. Το σημαντικό βέβαια για σένα είναι ο Ήλιος, που θα περάσει στις 22 στο ζώδιό σου.

Αιγόκερως

Στις 18, πάντως μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου θα σου φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Στις 19, με τον Άρη στον 11ο οίκο σου, από τη μια θα σου αυξηθεί η όρεξη να ξανοιχτείς κοινωνικά, σχεδόν θα κάνεις επέλαση, από την άλλη όμως, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δεν πάνε και τόσο καλά, με παρεξηγήσεις, εντάσεις και τσακωμούς να τις βάζουν σε κίνδυνο.

Υδροχόος

Τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας, δεν θα πετάς κι από τη χαρά, ούτε όμως θα αντιμετωπίσεις και αρνητικό. Ωστόσο, στις 19, με τον Άρη πλέον στον 10ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος ταραγμένη για τα επαγγελματικά σου. Το καλό θα ήταν να αυξήσεις τη δράση σου, να οργανώσεις την επίθεσή σου σε ανταγωνιστές και αντιπάλους, ενδεχομένως να πάρεις και πάνω σου πολλές δουλειές, διαφορετικά όλη αυτή η ενέργεια θα εκτονώνεται με κόντρες με τα αφεντικά σου και έντονες διαμάχες στο περιβάλλον σου.

Ιχθύς

Το ενδιαφέρον σου θα συγκεντρωθεί στα ερωτικά σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ενώ είναι πιθανό να σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και να τα βλέπει όλα πιο «δραματικά». Στις 19, ξεκινά μια περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα κινητική, που θα αναγκάσει να αυξήσεις και εσύ τους ρυθμούς σου για να κλείσεις σημαντικές υποθέσεις σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, επικοινωνιακά, να έχεις θέματα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 6+1 ζώδια που με ανάδρομο Ερμή υποκύπτουν στο σεξ με πρώην

Ζώδια και εαυτός: Αν ήσουν ψυχίατρος, πόσο καλά θα τα κατάφερνες;

Τα 3+1 πιο ιδιότροπα και απαιτητικά ζώδια που υπάρχουν!

Σχετικά άρθρα