Κορίνα Μπετς: Η σύζυγος του Σουμάχερ απαντά στον πρώην μάνατζέρ του

Τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ,Willi Weber, σχολίασε η σύζυγός του, Κορίνα.

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του στις Άλπεις την ώρα που έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του θρύλου της Formula 1 είναι ελάχιστες.

https://www.instagram.com/p/jZZRKUkMGy/

Φαίνεται όμως, πως ο πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή μίλησε σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ και δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Η απάντηση της συζύγου του

Μετά από αυτή τη δημόσια δήλωση, η Κορίνα «έσπασε» τη σιωπή της, σύμφωνα με τη Mirror και πρόταξε το εξής: «Ο σύζυγός μου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε».

https://www.instagram.com/p/BQge_-vhici/

«Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ. Αυτή είναι να παραμείνει ό,τι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί η σύζυγός του Σουμάχερ απαγορεύει στον πρώην μάνατζέρ του να τον δει;

Φωτογραφίες του Σουμάχερ στο κρεβάτι έναντι ενός εκατ. ευρώ

Adele: Η γυναίκα – πρότυπο η οποία παλεύει με τους «δαίμονές» της – Από τον εθισμό στο αλκοόλ και τους αποτυχημένους έρωτες λόγω του πατέρα της, στην απόλυτη καταξίωση

Σχετικά άρθρα