Μαρία – Ελένη Γραμματικοπούλου

H Μαρία – Ελένη Γραμματικοπούλου είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, του τμήματος Ψυχολογίας και έχει κάνει μετεκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, στην Εταιρία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών σπουδών.

Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το διάστημα Φεβρουαρίου – Μαΐου ενώ συμμετείχε και στη διεξαγωγή του 3oυ Πανελλήνιου Συνέδριου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο «E-LIFE 2013 – Πρόληψη και Αντιμετώπιση Διαδικτυακών Συμπεριφορών Υψηλού Κινδύνου».

Από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια γραφείου με παροχή υπηρεσιών που αφορούν στα εξής θέματα: Ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, συμβουλευτική ενηλίκων, ψυχοθεραπεία παιδιών/εφήβων και συμβουλευτική γονέων.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάριο κλινικής ψυχοπαθολογίας το διάστημα Οκτωβρίου – Ιουνίου στο Αιγινήτειο νοσοκομείο και έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση σεμιναρίων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αττικής.

Τέλος, συμμετείχε εθελοντικά στην έρευνα του ΕΠΙΨΥ (Ερευνητικό  Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής) για τον τρόπο ζωής και την υγεία των εφήβων – μαθητών «ΠΟΥ/HBSC (Έρευνα Π.Ο.Υ/HBSC 2014)» το διάστημα Φεβρουαρίου – Απριλίου.

Μαρία – Ελένη Γραμματικοπούλου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Απόφοιτος Παντείου
Facebook: Marilenagrammatikopoulou

Σχετικά άρθρα