Λίαμ Χέμσγουορθ: Μπορεί να χώρισε αλλά δεν έσβησε αυτές τις φωτογραφίες

Η Έλσα Πατάκι μιλάει για τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον χωρισμό του από τη Μάιλι Σάιρους. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο και γυναίκα του Κρις Χέμσγουορθ, αδερφού του Λίαμ, στο περιοδικό «Hola!», δήλωσε ότι ο κουνιάδος της «αξίζει τα καλύτερα».

«Ο κουνιάδος μου είναι καλά… Μετά από μια σχέση που είχε αφιερώσει 10 χρόνια από τη ζωή του, το αντιμετωπίζει πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό αγόρι και αξίζει τα καλύτερα. Νομίζω ότι αξίζει πολύ περισσότερα. Βρίσκει υποστήριξη στην οικογένειά του και έχει ενωθεί με τον αδερφό του, ο οποίος ήταν εκεί για να του δώσει όλη τη δύναμη που χρειαζόταν», τόνισε η Πατάκι.

https://www.instagram.com/p/B4KHeFfHABd/

Ο Λίαμ και η Μάιλι χώρισαν ξαφνικά

Ο Λίαμ και η Μάιλι χώρισαν ξαφνικά τον Αύγουστο, μετά από μια σχέση δέκα χρόνων και έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από ένα έτος. Η είδηση έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να φιλάει στο στόμα την Κέιτλιν Κάρτερ σε διακοπές που έκαναν στην Ιταλία.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 25 Αυγούστου. Φήμες θέλουν τον νεαρό ηθοποιό να είναι σε σχέση με την 22χρονη ηθοποιό Μάντισον Μπράουν, ενώ η Μάιλι Σάιρους έχει χωρίσει από την Κέιτλιν και πλέον δηλώνει ερωτευμένη με τον 22χρονο τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον.

Αλλά δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες

Πάντως, αν και φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει δεν έχει σβήσει κοινές τους φωτογραφίες ή εικόνες μόνο της πρώην συζύγου του, όπως οι παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/ByM-gtSn3lC/

https://www.instagram.com/p/ByKDuy2nDG-/

https://www.instagram.com/p/ByKBSSeHtPI/

https://www.instagram.com/p/BxLYAEfH_k6/

https://www.instagram.com/p/BwnO8H7ncT9/

https://www.instagram.com/p/BtxGDARH7Lf/

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πασίγνωστο ζευγάρι διασήμων χώρισε έπειτα από 6 χρόνια σχέσης!

Miley Cyrus: Η περιπέτεια υγείας και ο νέος σύντροφος

Λαμπερό, χολιγουντιανό ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες μετά τον γάμο του

Σχετικά άρθρα