Σκάρλετ Γιόχανσον: Το λάθος που έκανε δημόσια και το παραδέχτηκε

Η Σκάρλετ Γιόχανσον απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το καλοκαίρι με τις δηλώσεις της, αναφορικά με τη τρανς κοινότητα.

Η ηθοποιός προέβη σε ορισμένες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από μια ταινία στην οποία θα υποδύονταν μια τρασνέξουαλ γυναίκα. Αποχώρηση που έγινε ύστερα από την κριτική που της ασκήθηκε από την τρανς κοινότητα, ενώ δέχτηκε κριτική και για την συμμετοχή της στην ταινία «Ghost in the Shell» το 2017.

https://www.instagram.com/p/B4IdgAFn1uL/

«Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν…»

«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός στο Vanity Fair.

Η Γιόχανσον παραδέχτηκε ότι «έκρινε λάθος» την κατάσταση, προσθέτοντας: «Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα για αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα».

https://www.instagram.com/p/B4Va3PdnJf7/

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Λόπεζ και Σκάρλετ Γιόχανσον ετοιμάζουν κάτι «δυνατό»

H Σκάρλετ Γιόχανσον μιλάει για το διαζύγιο της

Λίαμ Χέμσγουορθ: Μπορεί να χώρισε αλλά δεν έσβησε αυτές τις φωτογραφίες

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Σχετικά άρθρα