Σε δημοπρασία αντικείμενα πασίγνωστης και αγαπημένης σειράς

Με στόχο την ενίσχυση του κινήματος γενναιοδωρίας «Giving Tuesday», η Warner Bros. Television και η εταιρία συλλογής αναμνηστικών Prop Store συνεργάστηκαν και θα διαθέσουν προς πώληση σε δημοπρασία αντικείμενα από τους 10 κύκλους της δημοφιλούς σειράς «Friends».

Από την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου (Giving Tuesday) και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, οι φίλοι των «Friends» από όλο τον κόσμο μπορούν να κάνουν προσφορές για να αποκτήσουν αναμνηστικά, κοστούμια, αντίγραφα αντικειμένων εγκεκριμένα από το στούντιο και διακοσμητικά της σειράς.

https://www.instagram.com/p/B5VjmpRASBX/

Πόσα θα έδινες για να αποκτήσεις κάτι από τα «Φιλαράκια»;

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «The Trevor Project», η οποία δραστηριοποιείται για την πρόληψη των αυτοκτονιών νέων της κοινότητας LGBTQ. Οι τιμές για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει αναμνηστικά της δημοφιλούς σειράς κυμαίνονται από 1.000 έως 15.000 δολάρια.

Υπάρχουν αρκετά πολυπόθητα αντικείμενα στον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου αντιγράφου του εικονικού πορτοκαλί καναπέ στο καφέ Perk Central που σύχναζαν οι πρωταγωνιστές, όπως επίσης αναμνηστικά από τον γάμο των Μόνικα Γκέλερ και του Τσάντλερ Μπινγκ και ο αγαπημένος πιγκουίνος Hugsy του Τζόι Τριμπιάνι.

Επιπλέον, οι θαυμαστές που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία μπορούν να διεκδικήσουν ένα σενάριο παραγωγής της σειράς «Friends».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Άνιστον: Τι ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια»;

Τα Φιλαράκια: Η selfie της «Μόνικα» με τον «Τσάντλερ», 15 χρόνια μετά

Λίαμ Χέμσγουορθ: Μπορεί να χώρισε αλλά δεν έσβησε αυτές τις φωτογραφίες

Σκάρλετ Γιόχανσον: Το λάθος που έκανε δημόσια και το παραδέχτηκε


Σχετικά άρθρα