Αξίζει η δίαιτα που ακολούθησε η Adele και έχασε τα κιλά που ήθελε;

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Adele μετά τον χωρισμό, δείχνουν την αλλαγή που ήθελε να κάνει η ίδια στον εαυτό της και φαίνεται πως είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται- θαυμαστές και μη- πώς κατάφερε η γνωστή τραγουδίστρια να χάσει τα κιλά που ήθελε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/B8cNoBOg2oV/

Σε όλες τις πρόσφατες εμφανίσεις της συνηθίζει να αφήνει τους πάντες άφωνους, όπως όταν ήταν καλεσμένη σε ένα μασκέ πάρτι.

https://www.instagram.com/p/B5Vjt5wHcXr/

Πάντως, οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, τη δείχνουν με αθλητικό σύνολο και πιο συγκεκριμένα κολάν, το οποίο τόνιζε την αδυνατισμένη της σιλουέτα. Αλλά δεν έχουν δει όλοι με θετικό μάτι αυτή της την αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/B8fpKp5g2NS/

Το έχει κάνει και η Πίπα Μίντλετον

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, έχασε πάνω από 20 κιλά και εκτός από την άθληση, μεγάλο ρόλο στην απώλεια κιλών έπαιξε και η διατροφή.

Παράλληλα, πολλά media αναφέρουν πως πρόκειται για τρόπο διατροφής που έχουν ακολουθήσει και άλλοι γνωστοί όπως η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της Κέιτ Μίντλετον.

https://www.instagram.com/p/B4uZBh9HqmG/

Είναι υγιεινή αυτή η δίαιτα;

Όπως αναφέρει η «Sun», η δίαιτα Sirtfood που ακολούθησε, περιέχει φαγητό με υψηλή περιεκτικότητα σε σιρτουίνες και περιλαμβάνει κάποιες «υπερτροφές», όπως μήλα, μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πράσινο τσάι.

Σημαντικό είναι, πως οι υπερτροφές αυτές καίνε το λίπος, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και ρυθμίζουν τον μεταβολισμό. Ωστόσο, γνωστός διατροφολόγος, καλεσμένος στην εκπομπή «This Morning», δήλωσε ότι η δίαιτα της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν είναι βιώσιμη για μακρύ χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/B6bUG27gnWs/

«Εάν έχεις κάποιον βραχυπρόθεσμο στόχο, ή αν θέλεις για παράδειγμα να χάσεις κιλά για έναν γάμο, είναι μια θεμιτή στάση ζωής και διατροφής. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι βιώσιμο για μακρύ χρονικό διάστημα», εξηγεί ο Βρετανός διατροφολόγος.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Adele: Η γυναίκα – πρότυπο η οποία παλεύει με τους «δαίμονές» της – Από τον εθισμό στο αλκοόλ και τους αποτυχημένους έρωτες λόγω του πατέρα της, στην απόλυτη καταξίωση

Adèle Haenel για #MeToo: Η ηθοποιός που σόκαρε τον γαλλικό κινηματογράφο

Σχετικά άρθρα