Μπραντ Πιτ: Όταν ένας άνδρας παραδέχεται τα λάθη του

Για τα λάθη του παρελθόντος του μίλησε ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ, Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Interview».

Ο 55χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έμαθε να αφήνει πίσω του «όλες τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος» ως «πραγματική πράξη συγχώρησης για τον ίδιο μου τον εαυτό».

«Εκτιμώ τα λάθη, διότι με οδήγησαν σε κάποια σοφία, με οδήγησαν σε κάτι άλλο», εξηγεί. «Δεν μπορείς να την αποκτήσεις χωρίς αυτό… Αλλά δεν γίνεται όλα αυτά να τα θεωρώ ως εύσημα».

https://www.instagram.com/p/B42o7ZaBqCw/

Μιλάει και για τον αγώνα που δίνει με το αλκοόλ

Μιλάει και για τον αγώνα που δίνει με το αλκοόλ. «Το είδα ως μια απόδραση», λέει και προσθέτει ότι θεωρούσε το αλκοόλ ως έναν βαθμό «απαραίτητο».

Τα θέματα της ευθύνης, της συγχώρεσης και της αποδοχής είναι σημαντικά για τον Πιτ διότι, εξηγεί, «ζούμε σε μια εποχή που είναι εξαιρετικά επικριτική, όλα γίνονται γρήγορα και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι».

https://www.instagram.com/p/B4pt6qqhidD/

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στο λάθος και όχι στην επόμενη κίνηση, αυτό που κάνει κανείς μετά το λάθος, αυτό είναι που πραγματικά ορίζει ένα άτομο», προτάσσει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η ιδιαίτερη έκπληξη της Τζένιφερ Άνιστον στον φίλο της, Τζίμι Κίμελ

Μπραντ Πιτ: Τι κοινό έχει με τους Πιρς Μπρόσναν, Άντονι Χόπκινς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον;

Αντζελίνα Τζολί: Η απόφαση που θέλει να πάρει και τη σταματά ο Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ: «Κυνηγούσα ενδιαφέροντες ρόλους αλλά δεν είχα ενδιαφέρουσα ζωή»

Μπραντ Πιτ: Ο ελκυστικός σταρ του Χόλιγουντ που έκανε σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές του – Ο αλκοολισμός, το ηχηρό διαζύγιο και η… δεύτερη ευκαιρία

Σχετικά άρθρα