Αρχική / Ειδικοί / Μαρία Σαμιώτη

Μαρία Σαμιώτη

H Μαρία Σαμιώτη γεννήθηκε και εργάζεται στη Ν. Ερυθραία. Έχει μία πλούσια επαγγελματική εμπειρία σε ποικίλα περιβάλλοντα. Ξεκίνησε την πορεία της σε νεαρή ηλικία ως αθλήτρια κολύμβησης. Ως φυσική εξέλιξη σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε πολυετή καριέρα στον τομέα του αθλητισμού.

Με την πρώιμη εργασιακή της ενασχόληση με άτομα διαφόρων ηλικιών και ποικίλων αναγκών ανέπτυξε ενδιαφέρον και ειλικρινή αναζήτηση για την ψυχοσύνθεση του ατόμου και του τρόπου που αυτή επιδρά στη σωματική υγεία και ατομική ανάπτυξη. Πήρε τη συνειδητή απόφαση να συνεχίσει σπουδές επαγγελματία ψυχοθεραπευτή στην στο Κέντρο Οικογενειακής – Συστημικής Θεραπείας στο Χαλάνδρι για να τις συνδυάσει με το βασικό της πτυχίο.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της συνέχισε Master επαγγελματικής εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές & την Παχυσαρκία στο ΚΕΑΔΔ στην Αθήνα καθώς και Master Επαγγελματικής εκπαίδευσης στο Sport Psychology for Peak Performance στο Ashworth College, Atlanta. Παράλληλα δημιούργησε το προσωπικό της γραφείο παρέχοντας ψυχικές υπηρεσίες αρχικά με κύρια εξειδίκευση τις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό στο Κέντρο Νευροφυσιολογικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα και διεύρυνε την παροχή υπηρεσιών στο γραφείο της, συνδυάζοντας την εκπαίδευσή της με την πολυδιάστατη επαγγελματική της εμπειρία καθώς και με την συνεργασία με άλλους επιστήμονες και ειδικούς. Αποτελεί τακτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Συστημικών Ψυχοθεραπευτών (Individual Member of the European Family Therapy Association (EFTA), του International Association of Eating Disorders for Professionals (Iaedp) και του European Federation of Sport Psychology (FEPSAC).

Μαρία Σαμιώτη
Ψυχοθεραπεύτρια Συστημική – Οικογενειακή Θεραπεύτρια
Τ: 211 4086706
Κ: 6974117505
Ε: msamioti@werelate.gr
W: www.werelate.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X