Δημήτρης Κοντομηνάς: Στη δύσκολη κατάσταση που περνά έχει δίπλα του τον «άγγελό του», την κόρη του

Σε σουίτα του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική. Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχει «πέσει» πάνω στον 81χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr, αυτές τις κρίσιμες ώρες που δίνει μια δύσκολη μάχη, είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης. Βρίσκονται εκεί φροντίζοντας ό,τι χρειαστεί, ενώ «επιστράτευσαν» τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν τη θεραπεία του.

Η τελευταία φορά που τον είδαν συνεργάτες και φίλοι

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Βήμα», η τελευταία φορά που συνεργάτες και φίλοι ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν η 10η Οκτωβρίου και, έκτοτε, οι μόνοι που διατηρούν άμεση πρόσβαση στον επιχειρηματία είναι η κόρη του, ο σύζυγός της και τρία στελέχη της εταιρίας DEMCO.

Ενδεικτικό είναι πως η τελική πράξη της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στην Motor Oil συμφερόντων Βαρδινογιάννη, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες από την κόρη του επιχειρηματία.

Αν και τις πρώτες ημέρες τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά με τον επιχειρηματία να μένει στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας δίπλα του, σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή», διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η πρόσφατη εμφάνιση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στο δικαστήριο συζητήθηκε όσο καμία

Κώστας Καίσαρης: Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» που στολίζει όλη τη σόουμπιζ, πάντρεψε την κόρη του – Ο παραμυθένιος γάμος, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και η δεξίωση… υπερπαραγωγή

Folli Follie: Ο… γίγαντας που αποδείχθηκε ότι είχε «πήλινα» πόδια – Ποια είναι η ελληνική οικογένεια που βρίσκεται πίσω από την αυτοκρατορία που τελικά κατέρρευσε;

Σχετικά άρθρα