Ιωάννης Μπελημπασάκης

Ο Μπελημπασάκης Ιωάννης είναι Ουρολόγος – Ανδρολόγος. Διαθέτει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ελάχιστα Επεμβατική και Ρομποτική Χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leicester της Μεγάλης Βρετανίας.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ουρολογία και εξειδικεύτηκε στην Ανδρολογία και Επανορθωτική Ουρολογία, στο University College London και στις Παθήσεις της Ουρήθρας, στο Arezzo της Ιταλίας. Επιπλέον εξειδικευμένες γνώσεις διαθέτει στη στυτική δυσλειτουργία και μέχρι σήμερα, μάλιστα, έχει αναλάβει περισσότερα από 1500 περιστατικά ασθενών με αυτήν τη πάθηση.

Είναι Επιστημονικός Διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος στα ιατρεία Medifirst και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία, στους Αμπελόκηπους και στην Αργυρούπολη.  Παράλληλα, είναι Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής στην Αθηναϊκή Κλινική και μέλος του δικτύου ιατρών Medisystem της Affidea και της Generali.

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθεί πως υπήρξε Λέκτορας Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leicester και είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και της Διεθνής Ενδοουρολογικής Εταιρείας. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει δημοσιεύσει εργασίες τόσο σε διεθνή όσο και σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά.

Ιωάννης Μπελημπασάκης
Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Λεωφ. Κηφισίας 99, Αμπελόκηποι
210 6914404
athensurology.gr

Σχετικά άρθρα