Η έκπληξη της Έιβα Ντουβερνέ σε κοινωνική λειτουργό είναι ό,τι καλύτερο

Η Έιβα Ντουβερνέ μπορεί να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στο βιογραφικό της. Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, ακτιβίστρια για την πολυμορφία στο Χόλιγουντ, ιδρύτρια της Array και πλέον καλή «νεράιδα».

Στα εγκαίνια κινηματογραφικών στούντιο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, των Tyler Perry Studios τον περασμένο Οκτώβριο φωτογραφήθηκε φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα της σχεδιάστριας μόδας, με έδρα το Τορόντο, Greta Constantine.

https://www.instagram.com/p/B3SB3KJFm_g/

Έψαχνε φόρεμα για να φορέσει

Οι φωτογραφίες της με το φόρεμα εμφανίστηκαν στη ροή δεδομένων στα social media της Ciara Hester, μιας 30χρονης κοινωνικής λειτουργού στη Βόρεια Καρολίνα, η οποία έψαχνε φόρεμα για να φορέσει στις 22 Νοεμβρίου σε χορό Πεζοναυτών.

«Χρειάζομαι αυτό το φόρεμα για τον χορό», έγραψε στο Twitter με τα hashtags #SheWoreItBest και #ShowStopper. Η σκηνοθέτις και παραγωγός απάντησε στο αίτημά της: «Στείλε μου τη διεύθυνσή σου».

Όπως εξιστόρησε η Ciara Hester στο Rambling Reporter είδε φωτογραφία της Ντουβερνέ στο Facebook, όταν μια από τις φίλες της τη δημοσίευσε στο κόκκινο χαλί.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Adele: Η γυναίκα – πρότυπο η οποία παλεύει με τους «δαίμονές» της – Από τον εθισμό στο αλκοόλ και τους αποτυχημένους έρωτες λόγω του πατέρα της, στην απόλυτη καταξίωση

Μαρί Φρέντρικσον – Roxette: «Έφυγε» το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά και την υπέροχη φωνή

Η πρόσφατη εμφάνιση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στο δικαστήριο συζητήθηκε όσο καμία

Σχετικά άρθρα