Προβλέψεις Ταρώ: Για ποια ζώδια έρχονται «δυνατές» ερωτικές στιγμές;

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκίνησε «δυνατά» με εμάς να είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλες τις προβλέψεις για την ημέρα που διανύουμε καθώς και για την Τρίτη.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Θέματα που είχαν ανοίξει στο παρελθόν θα επιστρέψουν για να φέρουν θετικές αλλαγές.
Κοινωνική Ζωή: Άτομα στα οποία έχετε επενδύσει θα σας το ανταποδώσουν δείχνοντάς σας το ενδιαφέρον τους.
Ερωτικά: Όμορφες στιγμές ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας.

Ταύρος – Τρία των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Συναντήσεις και συνεργασίες θα φέρουν νέα δυναμική στην επαγγελματική σας ζωή, τονώνοντας την.
Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά με σοβαρά άτομα του περίγυρού σας καθώς και με άτομα με τα οποία είχε υπάρξει ρήξη.
Ερωτικά: Δυνατές στιγμές και εκδήλωση συναισθημάτων θα ακολουθήσουν τις μέρες αυτές δυναμώνοντας τη σχέση σας.

Δίδυμος – Τρία των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να τα βάλετε στη θέση τους.
Κοινωνική Ζωή: Ευχάριστες στιγμές αναμένονται με άτομα του κύκλου σας που θα σας ηρεμήσουν και θα εκτονώσουν καταστάσεις.
Ερωτικά: Θα έρθετε κοντά με το ταίρι σας αυτές τις μέρες και θα δουλέψετε μαζί για να ξεπεράσετε μικρο-προβλήματα της σχέσης σας.

Καρκίνος – Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Οι στόχοι σας θα αρχίσουν να δείχνουν ουτοπικοί προκαλώντας ισχυρές δονήσεις με τα άτομα γύρω σας.
Κοινωνική Ζωή: Τεταμένες θα είναι οι καταστάσεις, με άτομα του κύκλου σας να θέλουν να τραβήξουν όλη τη προσοχή πάνω τους με κάθε τρόπο.
Ερωτικά: Προσέξτε τις εντάσεις καθώς αυτές θα φανούν ως εύκολες “λύσεις” για να ταράξετε τα νερά και να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

Λέων – Επτά των Ράβδων

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να λάβεις αυτά που σου αναλογούν. Πρόσεχε τους καβγάδες και μην αφήσεις το ηθικό σου να πέσει.
Κοινωνική Ζωή: Οι παρεξηγήσεις είναι εύκολες αυτές τις μέρες καθώς δε θα φαίνεται πως οι άλλοι σου συμπεριφέρονται όπως πρέπει.
Ερωτικά: Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να χαλάσουν τη κατάσταση με το ταίρι σας και μη
προβείτε σε αγώνα… νεύρων.

Παρθένος – Ο Τρελός

Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν αλλά θα πρέπει να προσέξετε καθώς δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα όσο φαίνονται.
Κοινωνική Ζωή: Οι κρίση σας θα είναι θολωμένη αυτές τις μέρες ανοίγοντας τον κίνδυνο ατοπημάτων που μπορούν να χαλάσουν τις επαφές σας.
Ερωτικά: Δώστε προσοχή στο τι λέτε και τι προτείνετε για τη πορεία της σχέσης σας καθώς είστε ευάλωτοι σε επικίνδυνα σφάλματα κρίσης.

Ζυγός – Ο Μάγος

Επαγγελματικά: Νέα ενδεχόμενα θα έρθουν στο τραπέζι και θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά για να τα αδράξετε.
Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά με φίλους ενώ θα ανοίξουν τον κύκλο σας σε νέα άτομα που έχουν πολλά να σας προσφέρουν.
Ερωτικά: Όμορφες στιγμές αναμένονται με το ταίρι σας καθώς η σχέση σας θα σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Σκορπιός – Δύο των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Ισχυρά μπλοκαρίσματα θα βάλουν εμπόδια στη πρόοδό σας. Αποφύγετε εμμονές καθώς και στρουθοκαμηλισμούς για να λύσετε το πρόβλημα.
Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα γύρω σας θα βγάζουν συμπεριφορές που δε δικαιολογούνται προκαλώντας σας ανησυχία και εκνευρισμό.
Ερωτικά: Θέματα κτητικότητας θα ταράξουν τα νερά σήμερα. Μη κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλό σας και μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας.

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Η πρόοδος σας θα δείχνει να εμποδίζεται από καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει τα άτομα δίπλα σας. Ξεκαθαρίστε το κλίμα για να καταφέρετε να προχωρήσετε.
Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα του κύκλου σας δε θα δείχνουν να ανταποκρίνονται στις κινήσεις όπως περιμένατε. Μην εκνευριστείτε και μη προκαλέσετε ταραχές.
Ερωτικά: Μια κακή διάθεση δε θα σας αφήσει να απολαύσετε τη σχέση σας. Δουλέψτε πάνω στα προβλήματα αυτά ψύχραιμα και χωρίς νεύρα.

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Επαγγελματικά: Οι προσδοκίες σας θα δείχνουν να ακυρώνονται καθώς οι άλλοι δε μπορούν να δουν τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.
Κοινωνική Ζωή: Άτομα που έχετε σε εκτίμηση θα σας απογοητεύσουν με συμπεριφορές που δε περιμένατε από αυτά.
Ερωτικά: Μην είστε ανυπόμονοι και μην ασκείτε πίεση στη σχέση σας για να προχωρήσει πιο γρήγορα, καθώς θα προκαλέσετε σοβαρές εντάσεις.

Υδροχόος – Η Αυτοκράτειρα

Επαγγελματικά: Οι μέρες θα σας καλέσουν να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.
Κοινωνική Ζωή: Κρατήστε πιο παθητικό ρόλο αυτές τις μέρες, αφήνοντας τους άλλους να κάνουν τη πρώτη κίνηση για να αξιολογήσετε τη στάση των ατόμων δίπλα σας.
Ερωτικά: Θα πρέπει, με υπομονή, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη με το ταίρι σας, ξεκαθαρίζοντας ασάφειες και προβληματισμούς πάνω στη σχέση σας.

Ιχθύς – Πέντε των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Μη γόνιμες θα δείχνουν οι καταστάσεις καλώντας σας να κάνετε μια οριστική αξιολόγησή τους και αλλαγές στη προσέγγισή σας.
Κοινωνική Ζωή: Αρνητικές συμπεριφορές θα σας στρέψουν μακριά από άτομα του περίγυρού σας σήμερα, ωθώντας σας σε αλλαγές.
Ερωτικά: Ανησυχίες και προβληματισμοί θα προκύψουν εντός των ημερών, οι οποίες θα ταράξουν τα νερά. Συζητήστε σοβαρά με το ταίρι σας για να βρείτε λύσεις.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα