Τα 9 ζώδια που θα περάσουν «μαύρη» εβδομάδα στα επαγγελματικά

Τετάρτη σήμερα και ήδη είμαστε στα μισά της εβδομάδας, με τις αστρολογικές προβλέψεις μας να αποτελούν «σύμμαχο» για όλους εκείνους που θέλουν να ξέρουν τι έρχεται.

Και φαίνεται πως ο Ταύρος, ο Καρκίνος και ο Τοξότης θα είναι σε καλύτερη θέση από τα υπόλοιπα ζώδια, όπως ο Λέων και ο Σκορπιός.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Αυτοκράτορας

Επαγγελματικά: Οι μέρες θα φέρουν ελαφρές συγκρούσεις μεταξύ υμών και των ανθρώπων γύρω σας καθώς ο καθένας σας θα έχει πεισμώσει πάνω στη προσέγγισή του.

Κοινωνική Ζωή: Αναμένονται ταραχές καθώς δε θα υπάρχει καλή επικοινωνία με τον κύκλο σας. Αποφύγετε καβγάδες και άστε τις καταστάσεις να κυλήσουν μόνες τους.

Ερωτικά: Αποφύγετε τους «αγώνες αντοχής» με το ταίρι σας καθώς μπορεί να σας φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Ταύρος – Ο Κόσμος

Επαγγελματικά: Τα πράγματα θα δείχνουν να μπαίνουν σε μια τελική ευθεία καθώς θα λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Κοινωνική Ζωή: Η κοινωνική δυναμική σας είναι σε άλλο επίπεδο ενώ οι σχέσεις με άτομα του περίγυρού σας θα περάσουν σε νέο στάδιο.

Ερωτικά: Οι μέρες αυτές θα βοηθήσουν τη σχέση σας να μπει σε νέο στάδιο δέσμευσης καθώς δυνατά συναισθήματα θα εκδηλωθούν μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού.

Δίδυμος – Ο Τροχός της Τύχης

Επαγγελματικά: Δώστε προσοχή στις εξελίξεις καθώς τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά κρύβοντας πολλούς κινδύνους.

Κοινωνική Ζωή: Χρησιμοποιείστε τη διπλωματία για να αντεπεξέλθετε σε ότι καινούργιο προκύψει και αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν οργανικά.

Ερωτικά: Μην παίρνετε τις καταστάσεις τοις μετρητοίς και κινηθείτε διαλλακτικά και με κατανόηση απέναντι σε ότι εκφραστεί από το ταίρι σας.

Καρκίνος – Ο Ήλιος

Επαγγελματικά: Νέες εξελίξεις θα φέρουν θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, ανοίγοντας πόρτες για το μέλλον

Κοινωνική Ζωή: Η κοινωνική σας λάμψη θα φέρει τους ανθρώπους του περίγυρού σας κοντά σας. Προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να κάνει κάποιους να ζηλέψουν.

Ερωτικά: Οι μέρες θα αποδειχθούν πολύ γόνιμες για τη σχέση σας, βοηθώντας σας να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Λέων – Ο Ερημίτης

Επαγγελματικά: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν σε ρήξη με τα άτομα γύρω σας ωθώντας σας να αποστασιοποιηθείτε. Βρείτε ένα χώρο να δουλέψετε ήρεμα και μην εμπλακείτε σε ιστορίες.

Κοινωνική Ζωή: Τεταμένες θα είναι οι καταστάσεις και εδώ δίνοντάς την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις αντιδράσεις του περίγυρού σας για να δείτε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ερωτικά: Μην αφήσετε τις όψεις των ημερών να χαλάσουν ότι χτίσατε. Αποφύγετε καβγάδες και αν δεν αισθάνεστε άνετα κρατήστε μια μικρή απόσταση.

Παρθένος – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Η διάθεση σας να επενδύσετε στη δουλειά σας θα είναι μικρή δημιουργώντας σας αμφιβολίες για το μέλλον της. Αξιολογήστε τα σχέδιά σας και αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν οργανικά.

Κοινωνική Ζωή: Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο δε θα δείχνουν ιδιαίτερα δόκιμες καθώς δεν θα αισθάνεστε πως έχετε βρει όντως άτομα με τα οποία μπορείτε να έρθετε κοντά.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα φαίνεται πως έχει μείνει στάσιμη. Μην ενδώσετε σε ηττοπάθειες αλλά κάντε κάτι για να την τονώσετε.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η συνεργασία σας με τα άτομα γύρω σας θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Φιλτράρετε προσεκτικά ότι σας λένε και μην αφήσετε τις καταστάσεις να ρίξουν το ηθικό σας.

Κοινωνική Ζωή: Η δυσαρμονία θα κυριαρχήσει στον κύκλο σας, προκαλώντας ανησυχίες. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες και αποστασιοποιηθείτε από περίεργες καταστάσεις.

Ερωτικά: Προβληματισμοί θα παρουσιαστούν για να φέρουν ανησυχία. Μην ενδώσετε σε καβγάδες αλλά μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά για να τους λύσετε.

Σκορπιός – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι μέρες θα φέρουν ένα υπόγειο κλίμα εναντίον σας λόγω ζήλιας από τους συναδέλφους σας. Κρατήστε αποστάσεις και αποφύγετε επεισόδια.

Κοινωνική Ζωή: Οι συμπεριφορές των ατόμων γύρω σας θα σας προβληματίσουν καθώς δε θα είναι όλοι χαρούμενοι για τη κοινωνική σας πρόοδο.

Ερωτικά: Υποδόρια προβλήματα της σχέσης σας θα εκδηλωθούν. Αποφύγετε ταραχές και λύστε τα με ψυχραιμία.

Τοξότης – Δέκα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν εκείνα τα δυνατά θεμέλια που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Οι δεσμοί σας με τα άτομα γύρω σας θα σφίξουν ενώ θα λάβετε νέα και από άτομα με τα οποία έχει υπάρξει κάποια απόσταση.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα θεμελιωθεί εντός των ημερών καθώς θα αυξηθεί η ροή συναισθημάτων μεταξύ υμών και του συντρόφου σας.

Αιγόκερως – Επτά των Ξιφών

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς εκείνοι που σας φθονούν, θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε περίεργες ιστορίες για να σας μειώσουν.

Κοινωνική Ζωή: Αμφίβολα στοιχεία εντός του κύκλου σας θα προσπαθήσουν να τον ξεσηκώσουν εναντίον σας. Κινηθείτε προσεκτικά και χωρίς νεύρα.

Ερωτικά: Υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να λυθούν στη σχέση σας. Αποφύγετε τις εύκολες λύσεις και προσεγγίστε τα ψύχραιμα.

Υδροχόος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς τα άτομα γύρω σας θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη δουλειά σας για δικό τους όφελος.

Κοινωνική Ζωή: Ένα ύπουλο κλίμα θα επικρατήσει αυτές τις μέρες καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να στρέψουν άτομα του κύκλου σας εναντίον σας.

Ερωτικά: Η σχέση σας χρειάζεται ακόμα χρόνο για να εδραιωθεί καθώς αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος παρακωλύουν την πρόοδο της.

Ιχθύς – Δύο των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Κάποιοι θα προσπαθήσουν να παίξουν με τα νεύρα σας για να σας βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Κοινωνική Ζωή: Επιθετικότητα θα εκδηλωθεί στον κύκλο σας καθώς κάποιοι θα θέλουν να δουν τις αντιδράσεις σας.

Ερωτικά: Αμφιβολίες θα προκύψουν σχετικά με τη σχέση σας. Μην προβείτε σε νεύρα αλλά δείτε ψύχραιμα από που πηγάζουν.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα