Αναστασία Ρατζίνσκαγια: Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες YouTuber είναι μόλις 5 ετών!

Η Αναστασία Ρατζίνσκαγια είναι μόλις πέντε ετών, αλλά έχει γίνει μια στάρ των media, καθώς το κανάλι της με τίτλο «Like Nastya» κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων μπλόγκερ του Yοu Tube, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.

Γεννήθηκε με παιδική εγκεφαλική παράλυση

Η «Νάστια», όπως είναι το υποκοριστικό της, γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, με παιδική εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/B6FCrsJDkM7/

Οι γονείς της θέλοντας ωστόσο, να καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, αναρτούσαν βίντεο στο κανάλι του YouTube, ώστε φίλοι και συγγενείς να μπορούν να βλέπουν την πρόοδο της.

Έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο!

Πέρυσι μαζί με τους γονείς της μετανάστευσαν στην πόλη Μπόκα Ράτον στις Ηνωμένες Πολιτείες (πολιτεία της Φλόριντα), συνεχίζοντας να ανεβάζουν βίντεο στο κανάλι της.

Τα βίντεο είναι καθαρά παιδικού περιεχομένου. Τη δείχνουν να παίζει με τον πατέρα της, να χοροπηδάει σε ένα φουσκωτό κάστρο και να παίζει με τη γάτα της, ενώ όλα τα βίντεο συνοδεύονται από μελωδικά τραγουδάκια και γέλια.

Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε ακολούθους σε όλο τον κόσμο…!

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο 7χρονος Youtuber που κερδίζει εκατομμύρια δολάρια από την… κριτική παιχνιδιών!

Τζον Λένον: Τα γυαλιά που κοστίζουν 184.000 δολάρια, «κρύβουν» μια ιδιαίτερη ιστορία

Το φρικτό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε διάσημη YouTuber

Σχετικά άρθρα