Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια

Λατρεμένη Παρασκευή σήμερα και είμαστε εδώ, ενημερωμένοι και έτοιμοι με τις αστρολογικές προβλέψεις για την ημέρα, για το Σάββατο και για την Κυριακή.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν. Κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς δισταγμούς για να τις αξιοποιήσετε.
Κοινωνική Ζωή: Θετικά νέα και νέα άτομα θα έρθουν στη ζωή σας αυτές τις μέρες, καθώς αυτές προσφέρονται για εξόδους και event.
Ερωτικά: Οι μέρες αυτές θα φέρουν νέα ενέργεια στη σχέση σας, βοηθώντας την να προχωρήσει σε νέο επίπεδο.

Ταύρος – Ο Ακόλουθος των Ξιφών

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις απέχουν από την επιθυμητή εικόνα καθώς υπάρχουν άτομα γύρω σας που υποσκάπτουν τις ενέργειές σας.
Κοινωνική Ζωή: Ένα αρνητικό κλίμα επικρατεί και εδώ, καθώς δεν έχουν όλα τα άτομα του κύκλου σας τις καλύτερες προθέσεις.
Ερωτικά: Αφαιρέστε από τη ζωή σας εκείνα τα στοιχεία τα οποία σας περιορίζουν τη δυναμική σας για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμος – Έξι των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν την αμοιβή σας για τη δουλειά σας, τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και μέσω της εκτίμησης των ατόμων γύρω σας.
Κοινωνική Ζωή: Θα σημειωθεί σημαντική επικοινωνία μεταξύ υμών και του περίγυρού σας, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά με τα καλύτερα στοιχεία του.
Ερωτικά: Το Σαββατοκύριακο θα φέρει μια πολύ δυνατή ροή συναισθημάτων με το ταίρι σας, θεμελιώνοντας έτσι τη σχέση σας.

Καρκίνος – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Προσέξτε το τι σας τάζουν αυτές τις μέρες καθώς τα λόγια θα είναι εύκολα αλλά θα έχουν μικρό αντίκρισμα στη πραγματικότητα.
Κοινωνική Ζωή: Τα σχέδια σας δε θα δείχνουν να μπορούν να ευδοκιμήσουν καθώς οι άλλοι δε θα είναι συνεπείς.
Ερωτικά: Μην ανοιχτείτε πολύ αυτές τις μέρες και μη πείτε μεγάλα λόγια, καθώς αυτά θα σας φέρουν σε μια πολύ δύσκολη θέση με το ταίρι σας.

Λέων – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Αμφιβολία θα επικρατήσει σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα γύρω σας.
Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι θα δείχνουν απρόθυμοι να κάνουν σχέδια μαζί σας. Κάντε εσείς τη πρώτη κίνηση και προσεγγίστε τους για να δώσετε λύση.
Ερωτικά: Μην αφήσετε δισταγμούς και αμφιβολίες να εμποδίσουν τη σχέση σας. Επενδύστε σε αυτή και τη δυναμική που κρύβει.

Παρθένος – Επτά των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι μέρες θα σας καλέσουν να λάβετε επιτέλους εκείνες τις δύσκολες ενέργειες οι οποίες όμως θα κινήσουν τα πράγματα για εσάς.
Κοινωνική Ζωή: Παρεξηγήσεις και τσακωμοί είναι στο προσκήνιο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπλακείτε σε ιστορίες.
Ερωτικά: Μην αφήσετε το στρες της καθημερινότητας να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας και αποφύγετε τους καβγάδες.

Ζυγός – Οκτώ των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Οι μέρες καλούν να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με τα άτομα γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρετε να φέρετε ισορροπία.
Κοινωνική Ζωή: Οι συνθήκες στον κοινωνικό σας περίγυρο δεν είναι ιδεατές. Ξεχωρίστε τα άτομα που θεωρείτε πως αξίζουν και απομακρυνθείτε από αμφίβολα στοιχεία.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να δουλέψετε με το ταίρι σας για να λύσετε θέματα που εμποδίζουν τη σχέση σας. Μη δειλιάσετε και μη βάλετε καταστάσεις κάτω από το χαλί.

Σκορπιός – Οκτώ των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις θα φέρουν ταραχές και απογοήτευση καθώς θα δείχνουν να καθυστερούν τη πρόοδο που περιμένατε.
Κοινωνική Ζωή: Άτομα του κύκλου σας θα σας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους, ωθώντας σας να απομακρυνθείτε.
Ερωτικά: Ταραχώδεις θα είναι οι μέρες αυτές για τη σχέση σας. Αποφύγετε τις εύκολες λύσεις και δουλέψτε μαζί για να λύσετε ότι προκύψει.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα

Επαγγελματικά: Θετικά νέα θα ανοίξουν τους ορίζοντες για τα επαγγελματικά σας. Μη διστάσετε και κινηθείτε για τα αδράξετε.
Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα του περίγυρού σας θα έλκονται από εσάς, προσκαλώντας σας στα σχέδιά τους.
Ερωτικά: Όμορφες στιγμές αναμένονται με το ταίρι σας, καθώς το Σαββατοκύριακο θα σας βρει να κάνετε κάτι πρωτότυπο.

Αιγόκερως – Ο Άσσος των Ράβδων

Επαγγελματικά: Πολύ θετικά νέα θα τονώσουν τα επαγγελματικά σας, ανεβάζοντας το ηθικό και την όρεξή σας να επενδύσετε σε αυτά.
Κοινωνική Ζωή: Θερμό αναμένεται το Σαββατοκύριακο για τη κοινωνική σας ζωή καθώς θα συμπεριληφθείτε στα σχέδια για κάποιο σημαντικό event.
Ερωτικά: Άνοδο θα σημειώσουν τα ερωτικά για τους έχοντες σχέση, ενώ εσείς που είστε μόνοι θα έχετε νέα από κάποιο άτομο του παρελθόντος.

Υδροχόος – Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Κρυφές παγίδες και κίνδυνοι θα προσπαθήσουν να σας καθυστερήσουν από τους στόχους σας. Προσέξτε ποιούς ακούτε και τις κινήσεις σας.
Κοινωνική Ζωή: Αμφίσημη θα είναι οι συμπεριφορά των ατόμων γύρω σας, ενώ νεύρα και εντάσεις αναμένονται να εκδηλωθούν.
Ερωτικά: Αποφύγετε εκνευρισμούς και οτιδήποτε μπορεί να σαμποτάρει τη σχέση σας. Αντιμετωπίστε τις εξελίξεις ψύχραιμα και με διαλλακτικότητα.

Ιχθύς – Ο Τροχός της Τύχης

Επαγγελματικά: Θετικές συναντήσεις που θα φέρουν λύσεις και πρόοδο στα σχέδια σας αναμένονται αυτές τις μέρες για να σας βοηθήσουν.
Κοινωνική Ζωή: Μπορεί να μην εξελιχθούν όλα όπως ακριβώς σχεδιάζατε, αλλά οι μέρες θα σας βρουν να έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και οικείους.
Ερωτικά:  Όμορφες στιγμές αναμένονται με το ταίρι σας καθώς η τύχη χαμογελά στη σχέση σας.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα