Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για το πρόστιμο, τα ψυχοσωματικά που απέκτησε και τους αναρχικούς

Καλεσμένος στην εκπομπή  «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, ήταν ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα όσα έγιναν αναφορικά με τα σχόλια για το περιστατικό με τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ και οδήγησαν το ΕΣΡ στο να ορίσει χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ και πενθήμερη αναστολή προβολής της εκπομπής του.

«Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι 2 – 3 ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας!», υποστήριξε.

https://www.youtube.com/watch?v=g7U2RG6Ekwk&feature=emb_title

Και συνέχισε: «Και αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, και αν έχω χάσει τον ύπνο μου και αν έχω χάσει 6 – 7 κιλά και είμαι βαθιά στενοχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ πολύ σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μια κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν».

Όπως εξήγησε, θεώρησαν πως είναι ένας τύπος, που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο, αγνοώντας την κοπέλα. «Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα!».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιώργος Λιάγκας: Το «κόψιμο» της εκπομπής του και το πρόστιμο των πολλών χιλιάδων

Ώρα κρίσεων και αποφάσεων – Επιτέλους ο κόσμος αντιδρά…!

Σχετικά άρθρα