Τι δώρο έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μελάνια για τα Χριστούγεννα;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διάλεξε μια «όμορφη κάρτα» για τη σύζυγό του Μελάνια, αφού, όπως είπε, ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, δεν έχει ακόμη αγοράσει για εκείνη ένα δώρο.

«Της πήρα μια όμορφη κάρτα», σχολίασε ο Τραμπ. «Διάλεξα την ομορφότερη». Συνομιλούσε με στρατιώτες, στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τηλεφώνημα που κάνει αυτές τις ημέρες, μέσω βιντεοδιάσκεψης, με τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που περνούν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους, όταν ένας αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών τον ρώτησε σχετικά με το δώρο του στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Οικογένεια ή καριέρα;

«Πολλή αγάπη. Αγαπάμε την οικογένειά μας και αγαπάμε ο ένας τον άλλο και έχουμε μια φοβερή σχέση, όπως εσείς, ελπίζω, με τις συζύγους σας», απάντησε ο μεγιστάνας. «Νομίζω ότι θα απαντήσω σε αυτό λέγοντας ότι συνεχίζω και δουλεύω πάνω στο χριστουγεννιάτικο δώρο», συμπλήρωσε κάνοντας τους στρατιώτες να γελάσουν. «Έχω ακόμη λίγο χρόνο».

Η οικογένεια Τραμπ περνάει τα Χριστούγεννα στη Φλόριντα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του παίζοντας γκολφ, συνεχίζοντας ωστόσο, να μοιράζεται καθημερινά τις σκέψεις του, μέσω tweets, σχετικά με την πολιτική και την παραπομπή του σε δίκη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνισή της για φέτος

Η Μελάνια Τραμπ σε ρόλο Άη Βασίλη μοιράζοντας δώρα σε παιδιά

Έτσι αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ αφού έμαθε ότι τον παραπέμπουν σε δίκη

Σχετικά άρθρα