Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Σάλος με την εορταστική φωτογραφία με τον γιο τους

Μια εορταστική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο όπου απεικονίζονται η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι με τον γιο τους, Άρτσι.

Αν και στην αρχή τα σχόλια ήταν ιδιαιτέρως θετικά και γλυκά για το νεαρό, ερωτευμένο ζευγάρι, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν όταν ξεκίνησε συζήτηση- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- σχετικά με το εάν έχει γίνει photoshop στο πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να είναι ντυμένο απλά, καθισμένο στο χαλί μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να χαμογελά την ώρα που ο μόλις 7 μηνών Άρτσι μπουσουλάει προς την κάμερα.

https://www.instagram.com/p/B6b2MJAJCle/

Τι έχει συμβεί τελικά;

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η Daily Mail, η οποία έσβησε τις σκιές από το πρόσωπο της δούκισσας του Σάσεξ, πιστεύει πως προστέθηκε αργότερα στη φωτογραφία. Πιθανότατα, η εικόνα του προσώπου λήφθηκε σε μια άλλη παρόμοια φωτογραφία από την ίδια φωτογράφηση και στη συνέχεια προστέθηκε στην εικόνα που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Ο Μαξ Τσιζότι, φωτογράφος από το 1991 που έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες διάσημων προσώπων, δήλωσε στη Daily Mail: «Κάτι δεν πάει καλά. Και αυτό φαίνεται από το σημείο εστίασης. Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι σε μια παράλληλη ευθεία, οπότε αν κάποιος από τους δύο ήταν στο επίκεντρο, θα έπρεπε να είναι και ο άλλος. Πιστεύω πως έχει γίνει επεξεργασία στο πρόσωπό της και το έχουν προσθέσει από μια άλλη εικόνα».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σάκης Τανιμανίδης: Ο κούκλος παρουσιαστής ποζάρει με 5 πανέμορφες γυναίκες

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο: Δεν φαντάζεστε πώς γιόρτασαν την επέτειό τους!

Σχετικά άρθρα