Ντόναλντ Τραμπ: Οι 13+1 εμφανίσεις επί της οθόνης, πέρα από το «Μόνος στο Σπίτι»

Πολύ προτού εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ως ένας απλός επιχειρηματίας, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη». Ήταν «τιμή» για εκείνον.

Ένας στρατιώτης τον ρώτησε για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

«Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα», αφηγήθηκε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Ήταν τιμή μου που συμμετείχα»

«Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία», συνέχισε. «Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μια από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.

Πάντως, η εν λόγω εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ δεν είναι η μόνη αφού έχει εμφανιστεί σε 14 ακόμα τηλεοπτικά σόου και σειρές.

Δείτε το βίντεο από όλες τις εμφανίσεις του επί της οθόνης:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι δώρο έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μελάνια για τα Χριστούγεννα;

Μέγκιν Κέλι: Η γυναίκα που τα «έβαλε» με τον Τραμπ – Η σκληρή διαμάχη και η απόλυση

Έτσι αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ αφού έμαθε ότι τον παραπέμπουν σε δίκη

Σχετικά άρθρα