Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια

Πιστοί στο… ραντεβού μας, έχουμε για εσάς τις προβλέψεις για σήμερα αλλά και για το Σαββατοκύριακο.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Μάγος

Επαγγελματικά: Δώστε προσοχή καθώς νέες δουλειές θα έρθουν στο τραπέζι οι οποίες όμως μπορεί να σας καλέσουν να κάνετε αμφίβολες ενέργειες.

Κοινωνική Ζωή: Οι σχέσεις σας με τα άτομα γύρω σας θα είναι αμφίσημες καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες.

Ερωτικά: Προσέξτε τα υποδόρια προβλήματα που ελλοχεύουν εντός της σχέσης σας καθώς μπορούν να στερήσουν από τη δυναμική της.

Ταύρος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις θα σας κάνουν να μπουχτίσετε. Δράστε αποφασιστικά και με ευθύτητα για να ξεκαθαρίσετε τη κατάσταση.

Κοινωνική Ζωή: Οι τσακωμοί θα είναι εύκολοι με τα άτομα του περίγυρού σας γι αυτό φροντίστε να μη τους προκαλέσετε.

Ερωτικά: Μη πιέσετε τη σχέση σας καθώς αυτή έχει συγκεντρώσει ήδη αρκετό στρες. Αφήστε την να εξελιχθεί οργανικά και μη προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο άλλο σας μισό.

Δίδυμος – Τρία των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Ένα κλίμα ερασιτεχνισμού θα σας κάνει να ανησυχήσετε για το πως θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Κοινωνική Ζωή: Οι κινήσεις κάποιων από τον κύκλο σας θα σας προκαλέσουν θλίψη και ταραχή. Μην παίξετε το παιχνίδι τους και κρατήστε αποστάσεις.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα πάρει μια πιο χαλαρή τροπή, κάνοντάς σας να νιώσετε πως οι κόποι σας δεν οδήγησαν πουθενά. Ηρεμήστε και αφήστε τη κατάσταση να εξελιχθεί οργανικά.

Καρκίνος – Δύο των Ξιφών

Επαγγελματικά: Υπάρχει σημαντική προοπτική βελτίωσης αρκεί να λύσετε όλα τα θέματα εκείνα που σας κρατούν πίσω και σκοπίμως τα αγνοείτε.

Κοινωνική Ζωή: Καιρός να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας, καθώς έχετε αφήσει να υπάρχουν σε αυτόν άτομα που σας κρατάνε πίσω.

Ερωτικά: Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσετε με το άλλο σας μισό και σκοπίμως τα θάβετε κάτω από το χαλί καθυστερώντας τη πρόοδο της σχέσης σας.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας

Επαγγελματικά: Η στάση των ατόμων γύρω σας θα σας ωθήσει σε απομόνωση. Αξιοποιήστε την για να εργαστείτε με ηρεμία.

Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες θα σας αποστασιοποιήσουν από τα άτομα γύρω σας λόγω της στάσης τους. Αξιοποιήστε αυτή την απόσταση για να κρίνετε ποιους θέλετε εντός του κύκλου σας.

Ερωτικά: Η ροή της σχέσης σας θα κάνει μια μικρή παύση αφήνοντας και στους δυο σας χρόνο να εκτιμήσετε καλύτερα το ποιόν της.

Παρθένος – Το Αστέρι

Επαγγελματικά: Οι ελπίδες σας δε θα δείχνουν να μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της εχθρικής συμπεριφοράς των ατόμων γύρω σας.

Κοινωνική Ζωή: Αρνητικά συναισθήματα που έβραζαν τόσο καιρό θα βγουν στο φως για να σας προκαλέσουν ταραχή. Μην εμπλακείτε σε περιπέτειες.

Ερωτικά: Υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα προηγούμενων εμπειριών που πρέπει να ξεπεραστούν για να μπορέσει η σχέση σας να προχωρήσει.

Ζυγός – Η Δύναμη

Επαγγελματικά: Νέα δεδομένα θα σας καλέσουν να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά για να τα αξιοποιήσετε και να επωφεληθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Η σχέση σας με εκείνα τα ιδιαίτερα άτομα του κύκλου σας θα δυναμώσει, ανταμείβοντας τις προσπάθειές σας.

Ερωτικά: Δυνατά συναισθήματα και πάθος θα εκδηλωθούν εντός της σχέσης σας. Πατήστε σε αυτά για να επεκτείνετε τη δυναμική της.

Σκορπιός – Εννέα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να καλέσετε σε απολογία εκείνους που τόσο καιρό σας κατέτρεχαν προκειμένου να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Κοινωνική Ζωή: Η κατάσταση του κοινωνικού σας κύκλου καλεί για εξισορρόπηση καθώς άτομα αυτού σας έχουν προκαλέσει ταραχές.

Ερωτικά: Για να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας θα πρέπει να λύσετε εκείνα τα κακώς κείμενα που σας προβλημάτισαν.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Επαγγελματικά: Νέες εξελίξεις θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σας και θα ανοίξουν πόρτες για το μέλλον.

Κοινωνική Ζωή: Οι προσπάθειές σας να επηρεάσετε τον περίγυρό σας θα φέρουν καρπούς καθώς θα βελτιωθεί η σχέση σας με τα άτομα του.

Ερωτικά: Πολύ δυναμικά θα κινηθεί η σχέση σας αυτές τις μέρες ανταμείβοντας όλη την ενέργεια που επενδύσατε σε αυτή.

Αιγόκερως – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς παγίδες με το προσωπείο ευκαιριών θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Κοινωνική Ζωή: Κάποιοι καταβάλουν χρόνο και κόπο για να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί παρακολουθούνται.

Ερωτικά: Τα πράγματα δε θα δείχνουν ξεκάθαρα με τη σχέση σας. Δουλέψτε μαζί για να δείτε που υπάρχουν προβλήματα.

Υδροχόος – Άσσος των Ξιφών

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια και καλή όλες αυτές τις τοξικές συμπεριφορές που παρεμβάλλονται μεταξύ υμών και της εργασίας σας.

Κοινωνική Ζωή: Τοξικές συμπεριφορές θα σας καλέσουν να κάνετε και εδώ ξεκαθαρίσματα καθώς κάποια άτομα του κύκλου σας επιθυμούν διαρκώς όλη τη προσοχή πάνω τους.

Ερωτικά: Μην αφήσετε τάσεις κτητικότητας να εκδηλωθούν και να σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Ιχθύς – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείξουν πως κινούνται με ρυθμούς σαλιγκαριού εξαιτίας της εμμονής κάποιων σε τεχνικές που δεν αποδίδουν.

Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι θα δείχνουν αδιάφοροι προς εσάς, όντας πλήρως απασχολημένοι με τα δικά τους σχέδια και ότι αυτά απαιτούν.

Ερωτικά: Η σχέση σας δε θα δείχνει να έχει φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε αφήνοντάς σας ένα στοιχείο ανεκπλήρωτου.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα