Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για τα 12 ζώδια

Πιστοί στο… ραντεβού μας, έχουμε για εσάς τις προβλέψεις για σήμερα αλλά και για το Σαββατοκύριακο.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Μάγος

Επαγγελματικά: Δώστε προσοχή καθώς νέες δουλειές θα έρθουν στο τραπέζι οι οποίες όμως μπορεί να σας καλέσουν να κάνετε αμφίβολες ενέργειες.

Κοινωνική Ζωή: Οι σχέσεις σας με τα άτομα γύρω σας θα είναι αμφίσημες καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες.

Ερωτικά: Προσέξτε τα υποδόρια προβλήματα που ελλοχεύουν εντός της σχέσης σας καθώς μπορούν να στερήσουν από τη δυναμική της.

Ταύρος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις θα σας κάνουν να μπουχτίσετε. Δράστε αποφασιστικά και με ευθύτητα για να ξεκαθαρίσετε τη κατάσταση.

Κοινωνική Ζωή: Οι τσακωμοί θα είναι εύκολοι με τα άτομα του περίγυρού σας γι αυτό φροντίστε να μη τους προκαλέσετε.

Ερωτικά: Μη πιέσετε τη σχέση σας καθώς αυτή έχει συγκεντρώσει ήδη αρκετό στρες. Αφήστε την να εξελιχθεί οργανικά και μη προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο άλλο σας μισό.

Δίδυμος – Τρία των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Ένα κλίμα ερασιτεχνισμού θα σας κάνει να ανησυχήσετε για το πως θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Κοινωνική Ζωή: Οι κινήσεις κάποιων από τον κύκλο σας θα σας προκαλέσουν θλίψη και ταραχή. Μην παίξετε το παιχνίδι τους και κρατήστε αποστάσεις.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα πάρει μια πιο χαλαρή τροπή, κάνοντάς σας να νιώσετε πως οι κόποι σας δεν οδήγησαν πουθενά. Ηρεμήστε και αφήστε τη κατάσταση να εξελιχθεί οργανικά.

Καρκίνος – Δύο των Ξιφών

Επαγγελματικά: Υπάρχει σημαντική προοπτική βελτίωσης αρκεί να λύσετε όλα τα θέματα εκείνα που σας κρατούν πίσω και σκοπίμως τα αγνοείτε.

Κοινωνική Ζωή: Καιρός να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας, καθώς έχετε αφήσει να υπάρχουν σε αυτόν άτομα που σας κρατάνε πίσω.

Ερωτικά: Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσετε με το άλλο σας μισό και σκοπίμως τα θάβετε κάτω από το χαλί καθυστερώντας τη πρόοδο της σχέσης σας.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας

Επαγγελματικά: Η στάση των ατόμων γύρω σας θα σας ωθήσει σε απομόνωση. Αξιοποιήστε την για να εργαστείτε με ηρεμία.

Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες θα σας αποστασιοποιήσουν από τα άτομα γύρω σας λόγω της στάσης τους. Αξιοποιήστε αυτή την απόσταση για να κρίνετε ποιους θέλετε εντός του κύκλου σας.

Ερωτικά: Η ροή της σχέσης σας θα κάνει μια μικρή παύση αφήνοντας και στους δυο σας χρόνο να εκτιμήσετε καλύτερα το ποιόν της.

Παρθένος – Το Αστέρι

Επαγγελματικά: Οι ελπίδες σας δε θα δείχνουν να μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της εχθρικής συμπεριφοράς των ατόμων γύρω σας.

Κοινωνική Ζωή: Αρνητικά συναισθήματα που έβραζαν τόσο καιρό θα βγουν στο φως για να σας προκαλέσουν ταραχή. Μην εμπλακείτε σε περιπέτειες.

Ερωτικά: Υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα προηγούμενων εμπειριών που πρέπει να ξεπεραστούν για να μπορέσει η σχέση σας να προχωρήσει.

Ζυγός – Η Δύναμη

Επαγγελματικά: Νέα δεδομένα θα σας καλέσουν να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά για να τα αξιοποιήσετε και να επωφεληθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Η σχέση σας με εκείνα τα ιδιαίτερα άτομα του κύκλου σας θα δυναμώσει, ανταμείβοντας τις προσπάθειές σας.

Ερωτικά: Δυνατά συναισθήματα και πάθος θα εκδηλωθούν εντός της σχέσης σας. Πατήστε σε αυτά για να επεκτείνετε τη δυναμική της.

Σκορπιός – Εννέα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να καλέσετε σε απολογία εκείνους που τόσο καιρό σας κατέτρεχαν προκειμένου να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Κοινωνική Ζωή: Η κατάσταση του κοινωνικού σας κύκλου καλεί για εξισορρόπηση καθώς άτομα αυτού σας έχουν προκαλέσει ταραχές.

Ερωτικά: Για να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας θα πρέπει να λύσετε εκείνα τα κακώς κείμενα που σας προβλημάτισαν.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Επαγγελματικά: Νέες εξελίξεις θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σας και θα ανοίξουν πόρτες για το μέλλον.

Κοινωνική Ζωή: Οι προσπάθειές σας να επηρεάσετε τον περίγυρό σας θα φέρουν καρπούς καθώς θα βελτιωθεί η σχέση σας με τα άτομα του.

Ερωτικά: Πολύ δυναμικά θα κινηθεί η σχέση σας αυτές τις μέρες ανταμείβοντας όλη την ενέργεια που επενδύσατε σε αυτή.

Αιγόκερως – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς παγίδες με το προσωπείο ευκαιριών θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Κοινωνική Ζωή: Κάποιοι καταβάλουν χρόνο και κόπο για να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί παρακολουθούνται.

Ερωτικά: Τα πράγματα δε θα δείχνουν ξεκάθαρα με τη σχέση σας. Δουλέψτε μαζί για να δείτε που υπάρχουν προβλήματα.

Υδροχόος – Άσσος των Ξιφών

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια και καλή όλες αυτές τις τοξικές συμπεριφορές που παρεμβάλλονται μεταξύ υμών και της εργασίας σας.

Κοινωνική Ζωή: Τοξικές συμπεριφορές θα σας καλέσουν να κάνετε και εδώ ξεκαθαρίσματα καθώς κάποια άτομα του κύκλου σας επιθυμούν διαρκώς όλη τη προσοχή πάνω τους.

Ερωτικά: Μην αφήσετε τάσεις κτητικότητας να εκδηλωθούν και να σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Ιχθύς – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείξουν πως κινούνται με ρυθμούς σαλιγκαριού εξαιτίας της εμμονής κάποιων σε τεχνικές που δεν αποδίδουν.

Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι θα δείχνουν αδιάφοροι προς εσάς, όντας πλήρως απασχολημένοι με τα δικά τους σχέδια και ότι αυτά απαιτούν.

Ερωτικά: Η σχέση σας δε θα δείχνει να έχει φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε αφήνοντάς σας ένα στοιχείο ανεκπλήρωτου.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: man.mikidis@gmail.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X