Τζαν Γιαμάν : Ο «Φτερωτός Θεός» που κάνει όλες τις γυναίκες να… λιώνουν – Ο Τούρκος ηθοποιός που σπούδασε δικηγόρος και πήγε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων που του άλλαξε τη ζωή

O Τζαν Γιαμάν έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός τόσο στο ελληνικό κοινό όσο και σε όλον τον κόσμο ως ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Φτερωτός Θεός».

Καστανός με γένια, γυμνασμένος με βλέμμα που καθηλώνει, υπέροχο χαμόγελο με λέγειν και χιούμορ. Πώς είναι λοιπόν, δυνατόν οι γύρω του να αντισταθούν στην ακαταμάχητη γοητεία του; Εξάλλου, το σεξαπίλ του είναι διάχυτο.

https://www.instagram.com/p/B5YJQ4whts3/

Χαρακτηριστικό είναι πως προκαλεί πανικό στον γυναικείο πληθυσμό, σε όποια χώρα και αν εμφανιστεί. Πριν από 2 μήνες, βρέθηκε στην Ισπανία, όπου οι θαυμάστριές του, τού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, δεκάδες είχαν πάει στο αεροδρόμιο για να τον καλωσορίσουν.

Προκαλεί… παροξυσμό στις γυναίκες

Οι… εκστασιασμένες κοπέλες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του περιμένοντάς τον, ενώ μόλις τον αντίκρισαν, άρχισαν να ουρλιάζουν. Οι εκδηλώσεις λατρείας συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, με τον Τζαν Γιαμάν να σταματά για να χαιρετήσει τις θαυμάστριές του, να βγάλει σέλφι μαζί τους και να αγκαλιάσει και μερικές τυχερές.

https://www.youtube.com/watch?v=2AWwUbF3NX8&feature=emb_title

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να καταφέρει να φτάσει στη λιμουζίνα του ο πανέμορφος ηθοποιός. Όμως, πέρα από την εμφάνιση, τι πραγματικά κρύβει ο κούκλος καλλιτέχνης;

Ο Τούρκος ηθοποιός και δικηγόρος είναι γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη και το όνομά του στα τούρκικα είναι Can Yaman.

https://www.instagram.com/p/B5SkX7eBe_B/

Ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς

Έχει λάβει τη Χρυσή Πεταλούδα Καλύτερου Ηθοποιού Ρομαντικής Κωμωδίας το 2018 για τον ρόλο του στην σειρά «Φτερωτός Θεός».

Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και πρωταγωνίστησε με επιτυχία στη σειρά «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Και έτσι ο 30χρονος αυτή τη στιγμή, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

https://www.instagram.com/p/B5LbDMfBPno/

Έχει ρίζες από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία

Είναι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών, οι οποίοι πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν 5 ετών. Ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ είναι ο ανιψιός του προπονητή Fuat Yaman.

Ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο Bilfen Kolej και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012.

https://www.instagram.com/p/B4m_5SLB4RL/

Δικηγόρος, μοντέλο και ηθοποιός!

Στη συνέχεια εργάστηκε για 6 μήνες ως δικηγόρος. Μετά κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε ως ηθοποιός. Και αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον ίδιο.

Είναι λάτρης του μπάσκετ, του πινγκ -πονγκ, του ράφτινγκ και του μπάντμιντον. Έχει μάλιστα ένα προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής και ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για τη δημιουργία μυών, ενώ κάνει πυγμαχία και CrossFit 5 ημέρες την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/B4fyWdbh4-G/

Έβγαινε με συμπρωταγωνίστριές του

Στη σειρά «Inadina ask», έκανε σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του, Acelya Topaloglu, η οποία είχε τον ρόλο της Defne στην σειρά, με τις ρομαντικές στιγμές τους να είναι τόσο παθιασμένες.

Αργότερα έβγαινε με την ηθοποιό Bestemsu Ozdemir. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου 8 μήνες, αλλά τον Δεκέμβριο του 2017 η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι χώρισαν.

https://www.instagram.com/p/B4AVGbMhRum/

Η χειρονομία στην Ακρόπολη

Η επίσκεψη του Τούρκου σταρ, Τζαν Γιαμάν στην Αθήνα απασχόλησε όχι μόνο για τα όσα είπε αλλά και για τα όσα έκανε. Σύμφωνα με μια φωτογραφία, φαίνεται- με φόντο την Ακρόπολη- να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, η πρόθεση του ηθοποιού δεν ήταν να προκαλέσει. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός» ετοιμαζόταν απλώς να διορθώσει τη θέση στα γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό του μιας και έτσι συνηθίζει να το κάνει.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Adele: Η γυναίκα – πρότυπο η οποία παλεύει με τους «δαίμονές» της – Από τον εθισμό στο αλκοόλ και τους αποτυχημένους έρωτες λόγω του πατέρα της, στην απόλυτη καταξίωση

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο καμία – Οι στιγμές που «λύγισε» ως μάνα, η γνωριμία με τον σύζυγό της και η απάντηση για τις πλαστικές που (δεν) έχει κάνει

Σωτήρης Χατζάκης: Ο… Μπαζίλ Ζαχάρωφ από το «Κόκκινο Ποτάμι» αποκαλύπτεται – Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από το Εθνικό Θέατρο, το μεγάλο λάθος της ζωής του και η όμορφη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Όμαρ αλ-Μπασίρ: Ένας από τους χειρότερους δικτάτορες του κόσμου ο οποίος διέταξε την εκτέλεση χιλιάδων αξιωματικών και διαδηλωτών, πήρε 25 εκατομμύρια από τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και παντρεύτηκε την ξαδέρφη του

Εκρέμ Ιμάμογλου: Ο…. Πόντιος από τα Γιαννιτσά που βγήκε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και «ταπείνωσε» τον Ερντογάν

Μπεράτ Αλμπαϊράκ: Ο αγαπημένος γαμπρός του Σουλτάνου και πατέρας 3 παιδιών μπλεγμένος σε «ροζ» σκάνδαλο και σε offshore – Οι… καυτές στιγμές με καλλονή σε γιοτ, η μήνυση και η ευτυχισμένη οικογένεια

Σχετικά άρθρα