Οι 7 πιο χλιδάτοι γάμοι celebrities που «σημάδεψαν» τη δεκαετία

Μια δεκαετία έκλεισε ενώ μια άλλη ξεκίνησε και αυτή που πέρασε, τα είχε όλα: σχέσεις, χωρισμούς και γάμους celebrities.

Αναμφισβήτητα κάποιοι από τους γάμους… σημάδεψαν τη δεκαετία που έφυγε και θα μείνουν αξέχαστοι. Οι πριγκιπικοί γάμοι του Ουίλιαμ και του Χάρι ήταν από αυτούς που προσέλκυσαν δισεκατομμύρια ανθρώπους και οι οποίοι «στήθηκαν» μπροστά σε μια μικρή οθόνη για να τους παρακολουθήσουν.

Αξέχαστοι όμως θα μείνουν και οι γάμοι του Τζάστιν Μπίμπερ, του Νικ Τζόνας, του Μαρκ Τζέικομπς, της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και της Πίπα Μίντλετον.

https://www.instagram.com/p/B6inA8GAJHa/

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου του 2014. Η τελετή έγινε στην Ιταλία, αλλά ο γάμος ήταν μια διήμερη περιοδεία.

Ξεκίνησε από το Παρίσι με την Κιμ να κάνει την πρώτης της εμφάνιση με τουαλέτα του οίκου Balmain. Την επόμενη μέρα, αλλά και στην τελετή του γάμου η νύφη επέλεξε να ντυθεί με ρούχα από τον οίκο Valentino.

Ωστόσο στη δεξίωση που ακολούθησε η Κιμ προτίμησε να φορέσει Maison Margiela. Την ημέρα του γάμου, οι καλεσμένοι… πετάχτηκαν μέχρι τη Φλωρεντία και ταξίδεψαν με τη μελωδική φωνή της Andrea Bocelli, και η νύφη εμφανίστηκε με κοστούμι Givenchy.

https://www.instagram.com/p/B63G5fdo5G8/

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Η νύφη φόρεσε Clare Waight Keller από τον οίκο Givenchy με λαιμόκοψη και μανίκια τριών τετάρτων. Για τη δεξίωση η Μέγκαν φόρεσε τουαλέτα της Stella McCartney.

Το πέπλο της νύφης, ήταν ένα αφιέρωμα στην κληρονομιά της, στο νέο σπίτι και στην Κοινοπολιτεία. Χαρακτηριστικό του, τα λουλούδια και από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Εκτιμάται ότι 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκωτσέζικο… ντους στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Κάμερον Ντίαζ: Το 2020 είναι η χρονιά της – Έγινε μαμά στα 47 της!

Κασέμ Σουλεϊμανί: Το προφίλ του πανίσχυρου Ιρανού στρατιωτικού με τα γκρίζα γένια τον οποίο δολοφόνησαν οι Αμερικανοί – Ο λόγος που ένας εθνικός ήρωας βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ

Σχετικά άρθρα