Ilia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι

Η Ilia Leya είναι η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/1), η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» μάς παρουσίασε τη ζωή της, όπως η ίδια την εξιστορεί μέσα από τα social media.

https://www.instagram.com/p/B6v1glVpg5f/

Οι μάνατζέρ της τη συμβούλευαν να μην αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, ώστε να μην χάνει δουλειές. Αλλά η ίδια δεν «μασάει» τα λόγια της. Για αυτό και μιλά δημόσια.

Το εξομολογήθηκε λίγο πριν φύγει το 2019

«Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, για αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της, λίγο πριν φύγει το 2019.

https://www.instagram.com/p/B6yafieJIt2/

Η ίδια είχε επιλέξει να κάνει σχέσεις με άνδρες, αν και δεν τους αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της λόγω της ανασφάλειας της. Το ίδιο συνέβαινε και στις επαγγελματικές σχέσεις της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάμερον Ντίαζ: Το 2020 είναι η χρονιά της – Έγινε μαμά στα 47 της!

Τζαν Γιαμάν : Ο «Φτερωτός Θεός» που κάνει όλες τις γυναίκες να… λιώνουν – Ο Τούρκος ηθοποιός που σπούδασε δικηγόρος και πήγε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων που του άλλαξε τη ζωή

Απόκτησε τη μπρονζέ λάμψη της Κιμ Καρντάσιαν εύκολα και γρήγορα

Σχετικά άρθρα