Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: Πέθανε η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης (8/1).

Την τελευταία της πνοή άφησε, σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή, η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός με τη μακρά καριέρα σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Μακρά και σημαντική η καριέρα της

Οι πληροφορίες αναφέρον ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, ξεκινώντας την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του 1960.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια μέτρα μια ακόμη βαριά απώλεια, με τον αιφνίδιο χαμό της. Ευγενής, ευφυής, εργατική, υπηρέτησε για δεκαετίες τη δημοσιογραφία από τα έντυπα, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

Άρχισε με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και αρθρογραφούσε σε μεγάλες εφημερίδες μα στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο και ιδρυτικό μέλος του Mega, Μέμο Φαράκο. Τον αγαπούσε πολύ και όταν τον έχασε το 2013, δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έρρικα Μπρόγιερ: Ο Κώστας Βουτσάς έμαθε στον «αέρα» ότι πέθανε η πρώην σύζυγός του

Πέθανε η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου – Η ανατριχιαστική ομοιότητα των θανάτων τους

Θλίψη: Πέθανε ο Θάνος Μικρούτσικος

Πέθανε η πιο σημαντική (ίσως) συντελεστής από τα «Φιλαράκια», της σειράς που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά

Σχετικά άρθρα