Ρίκι Τζερβέις – Χρυσές Σφαίρες 2020: Η σάτιρα λέει πάντα την αλήθεια

Έπος. Αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει τον μονόλογο του Ρίκι Τζερβέις, παρουσιαστή για πέμπτη χρονιά στις Χρυσές Σφαίρες.

Με τον καυστικό και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο μονόλογό του, επιτέθηκε σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και διοργανωτές, κάνοντας τους παρευρισκόμενους και να γελάσουν και να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά η σάτιρα λέει την αλήθεια. Και αυτή μόνο γνωρίζει ο Ρίκι Τζερβέις. «Πολλοί celebrity απόψε εδώ, θρύλοι, είδωλα. Ο Αλ Πατσίνο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Βaby Yoda, συγγνώμη είναι ο Τζο Πέσι, σ’ αγαπώ, μην βάλεις να με δείρουν».

https://www.instagram.com/p/B6_010bn74a/

Μίλησε για τη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίες πολλές παραγωγές αφορούσαν κοινωνικά ζητήματα και συγκεκριμένα, παιδόφιλους, όπως τα «Survivng R. Kelly», «Leaving Neverland» και «Δύο Πάπες».

Τα… έβαλε και με το Netflix και με την Apple

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις ταινίες πια, κανείς δεν πάει σινεμά, όλοι βλέπουν Netflix. Κανονικά θα έπρεπε να βγω και να πω, συγχαρητήρια Netflix, κέρδισες τα πάντα, καληνύχτα», συνέχισε προτάσσοντας πως οι περισσότερες ταινίες ήταν άθλιες, τεμπέλικες, ριμέικ ή σίκουελ.

https://www.instagram.com/p/B7CVKEinOMd/

Μάλιστα, τα… έβαλε και με την Apple και όχι άδικα. «Μπήκε στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης με το Morning Show. Ένα εκπληκτικό δράμα για τη σημασία της αξιοπρέπειας και της σωστής στάσης, από μια εταιρία που έχει εργοστάσια στην Κίνα. Αν το Ισλαμικό Κράτος ξεκινούσε μια συνδρομητική τηλεόραση, θα καλούσατε τον ατζέντη σας, έτσι;».

«Άντε να γ********»!

«Για αυτό, αν κερδίσετε απόψε ένα βραβείο μην το χρησιμοποιήσετε ως ευκαιρία για να κάνετε πολιτική ομιλία. Δεν δικαιούστε να βγάζετε λόγους, δεν ξέρετε τίποτα για τον αληθινό κόσμο».

https://www.youtube.com/watch?v=a82ZIVHWPpY

«Οι περισσότεροι από εσάς περάσατε λιγότερο χρόνο στο σχολείο από την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Οπότε, αν κερδίσετε, ελάτε εδώ, αποδεχθείτε το βραβείο σας, ευχαριστείστε τον ατζέντη σας και τον θεό σας και άντε να γ********», κατέληξε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Bombshell»: Μια ταινία για το σκάνδαλο του FOX που τάραξε μια… αυτοκρατορία

Χρυσές Σφαίρες 2020: Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities

Golden Globes: 3+1 looks ομορφιάς από τη λαμπερή βραδιά

Χρυσές Σφαίρες 2020 – Οι νικητές: Σάρωσαν ο «Joker», o Κουέντιν Ταραντίνο και το ιστορικό δράμα του Σαμ Μέντες

Χρυσές Σφαίρες: Τιμητικό βραβείο στην Έλεν ντε Τζένερις

Σχετικά άρθρα