Η Νόνη Δούνια απαντά στην… καυτή ερώτηση: Υπάρχει φλερτ στη Βουλή;

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Νόνη Δούνια.

Το πρώην μοντέλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολύωρο χειρουργείο στην καρδιά, στο βουλευτικό της αξίωμα, αλλά και για το φλερτ που… πέφτει μέσα στη Βουλή.

Σχετικά με το τι γίνεται στη Βουλή, έκανε αποκαλύψεις και για το φλερτ που υπάρχει μέσα στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν. Πέφτει φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες».

Ήταν 8 ώρες στο χειρουργείο

Όσον αφορά στο χειρουργείο στην καρδιά, η Νόνη Δούνια τόνισε το εξής: «Το χειρουργείο ήταν όσο σοβαρό είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες».

«Όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική. Οπότε μου είπαν πως σιγά σιγά ο μεντεσές χαλάει και έπρεπε να πάω να τον φτιάξω. Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί αν δε το έκανα τώρα, θα έπρεπε αργότερα να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πάρα πολλά και συγκινητικά. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=C33vsIt0o7U

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα: Οι συμβουλές για το τζετ λαγκ!

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Ορκωμοσία της Βουλής: Οι εντυπωσιακές κυρίες που ξεχώρισαν

Ρίκι Τζερβέις – Χρυσές Σφαίρες 2020: Η σάτιρα λέει πάντα την αλήθεια

Σχετικά άρθρα