Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε το… Megxit!

«Δωρεάν καφές εφ’ όρου ζωής» για τον Χάρι και τη Μέγκαν, εάν μετακομίσουν στον Καναδά υπόσχεται με προσφορά που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας γνωστή αλυσίδα εστίασης της χώρας εκεί.

Αυτό ήταν που προκάλεσε και ποικίλες αντιδράσεις. «Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το», έγραφε το μήνυμα της γνωστής αλυσίδας Tim Hortons.

https://www.instagram.com/p/B7G-qF0A-Fk/

Τούς προσφέρουν δωρεάν καφέ για πάντα!

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη μοναρχία και ότι θέλουν να εγκατασταθούν για κάποιους μήνες του χρόνου στη Βόρεια Αμερική, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποια χώρα.

Πάντως, λίγο μετά την προσφορά της αλυσίδας καφέ, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενούς της.

https://www.instagram.com/p/B7HadTKC6fB/

Αντέδρασε και το διάσημο μουσείο της Μαντάμ Τισό

Επίσης, το διάσημο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων της διεθνούς κοινότητας, αποφάσισε να χωρίσει τον Χάρι και τη Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στον απόηχο της ανακοίνωσής τους.

«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας», εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο γενικός διευθυντής του μουσείου Στιβ Ντέιβις.

Να σημειωθεί όμως, πως η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε λίγες «ημέρες» στη βασιλική οικογένεια, προκειμένου να συμφωνήσει σε μια «λύση» για το θέμα της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παρασκήνιο της απόφασής τους – Γιατί… παραιτούνται;

Ρίκι Τζερβέις – Χρυσές Σφαίρες 2020: Η σάτιρα λέει πάντα την αλήθεια

Η Νόνη Δούνια απαντά στην… καυτή ερώτηση: Υπάρχει φλερτ στη Βουλή;

Σχετικά άρθρα