Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι επόμενες κινήσεις του ζευγαριού

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να βρεθεί άμεσα μια «λύση» για το θέμα της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Στις ομάδες της βασίλισσας, του γιου της Καρόλου και των γιων του, Ουίλιαμ και Χάρι έχουν δοθεί οδηγίες να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» για να βρουν «λύσεις», σύμφωνα με μια πηγή στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

Το σοκ από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι προτίθενται να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους είναι τέτοιο στη Βρετανία, που επισκίασε την ιστορική ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο, το οποίο έδωσε το πράσινο… φως για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, έπειτα από διαμάχες και διχασμούς τρεισήμισι ετών.

https://www.instagram.com/p/B7CBm3_neqK/

Στον Καναδά ήδη η Μέγκαν Μαρκλ

Περισσότερο από το Brexit, είναι το Megxit που δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα και δελτία ειδήσεων των βρετανικών ΜΜΕ, μετά την ανακοίνωση που αιφνιδίασε όλον τον κόσμο, ακόμα και τη βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 93 ετών.

Και όσο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά για να είναι με τον γιο της, χώρα όπου το ζευγάρι πέρασε έξι εβδομάδες στο τέλος του περασμένου χρόνου προτού επιστρέψει στην Αγγλία.

https://www.instagram.com/p/B5FxIkqHPst/

Πώς θα βγάζει λεφτά το ζευγάρι για να ζήσει;

Είτε στον Καναδά, είτε στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν θα μπορούσαν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι όπως το επιθυμούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενοι την εικόνα τους, σύμφωνα με όσα εκτιμούν πολλοί ειδικοί.

«Όλοι οι εκδοτικοί οίκοι του κόσμου θέλουν ένα βιβλίο τους (…) όλες οι μάρκες θέλουν να συνάψουν συμβόλαιο μαζί τους», συνόψισε ο Ρον Τορόσιαν, ο ιδρυτής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων 5WPR. «Η ακτινοβολία τους είναι παρόμοια με των Ομπάμα (…) με της Κάιλι Τζένερ ή του Τζέι-Ζ», προσέθεσε.

https://www.instagram.com/p/B4rWGhEngCR/

Από τη μια πλευρά, μια Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια στη σειρά Suits που γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία. Από την άλλη, ένας πρίγκιπας, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τα… χρυσά συμβόλαια

Εξάλλου, ο βρετανικός τύπος δεν σταματά τις αποκαλύψεις για τις επόμενες κινήσεις τους. Σε πρόσφατο δημοσίευμά της η Daily Mail, αποκαλύπτει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με διάσημους οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων και ο γαλλικός οίκος Givenchy.

Επίσης, φαίνεται πως συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, όπως έγραψε η εφημερίδα Times.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε το… Megxit!

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παρασκήνιο της απόφασής τους – Γιατί… παραιτούνται;

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Διακοπές… τέλος – Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Σχετικά άρθρα