Η Μάρω Κοντού μίλησε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τις πλαστικές και τον λόγο που δεν μπορεί να κάνει παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας (13/1), ήταν η Μάρω Κοντού και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αναφέρθηκε στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τα παρασκήνια και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή της. Και αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Είχε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν το αν είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Πώς; Χριστός και Παναγία… Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ ζευγάρι, δεν ταιριάζαμε καθόλου».

Και συνέχισε: «Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Ήταν βωμολόχος από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει, χοντρή βωμολοχία».

Όσο για τις πλαστικές, τόνισε πως την προέτρεψαν να αλλάξει κάποια σημεία του προσώπου της όπως τη μύτη της.

Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί

Ακόμα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά. «Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό».

«Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο».

Και όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει το ότι δεν απέκτησε παιδί, η Μάρω Κοντού απάντησε το εξής: «Το είχα φορέσει τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».

Δείτε μέρος από όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=MKNuRDE5J58

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μάρω Κοντού: Ο άγνωστος αρραβώνας με εφοπλιστή

Μάρω Κοντού: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ στα 84 της!

Σχετικά άρθρα